Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2017 19:59
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Finále sedmé série Game of Thrones možná přinese vytvoření skutečně nepravděpodobného spojenectví. Uznají všichni nutnost tohoto paktu?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zvrhne se setkání potenciálních spojenců v krvavý masakr? Nebo všichni přítomní pochopí, že jiné cesty zkrátka není?

Po šesté epizodě sedmé série se zdá více než jasné, že bez koalice mezi všemi mocnými rody Westerosu nemají lidé proti zlověstným White Walkers žádnou šanci. Proto podle upoutávky k finální části Jon Snow se svými spojenci hovoří o jediné válce, na které skutečně záleží. O válce mezi živými a armádou zla. K tomuto momentu jsme se pomalu ale jistě dostávali od začátku nové série a nyní už jen můžeme hádat, zda všichni zúčastnění pochopí závažnost dané situace, nebo i přes nezpochybnitelná fakta (zajatý nemrtvý) budou proti sobě kout pikle. Domníváme se, že jediná osoba, která by s předpokládaným návrhem na spojenectví nemusela souhlasit, je jak jinak Cersei Lannister. Jak to vidíte vy? A myslíte, že se v boji proti White Walkers znovu objeví i Děti lesa? No a pokud by někoho z vás zajímalo, jak se natáčela závěrečná bitva z předposlední části, určitě se podívejte i na video umístěné pod upoutávkou k finální epizodě.


Domů
Sdílet
Diskuse