Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2017 v 15:05
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Fastfoodová síť McDonald's bude mít v Česku vlastní rozvoz. Chce otevřít i další provozovny

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

McDonald's se v Česku bude rozšiřovat a kromě nových provozoven připravuje i rozvoz.

Jedna z nejpopulárnějších značek rychlého občerstvení – McDonald’s bude v Česku zavádět novinku v podobě vlastního rozvozu jídel. Službu chce zahájit v průběhu příštího roku ve spolupráci s doručovací platformou UberEATS, která je globálním partnerem fastfoodového řetězce.

UberEATS funguje na podobném principu jako klasický Uber, jen místo přepravy lidí si přes ni lze objednat jídlo z oblíbené restaurace. V České republice tato vychytávka zatím dostupná není. V ČR zatím tato služba není. Děláme vše pro to, abychom rozvozy mohli rozvinout i v ČR ve městech, kde UberEATS bude. Předpokládáme, že to bude příští rok. Hledáme ve velkých městech jako Praha, Brno či Ostrava. Chceme se zaměřit ale i na menší města, která mají velký potenciál,“ řekl pro Aktualne.cz Tomasz Rogacz, ředitel McDonald’s pro Česko a Slovensko. 

Fastfoodová síť McDonald's bude mít v Česku vlastní rozvoz. Chce otevřít i další provozovny
Zdroj: Franklin Heijnen/Flickr

Společnost se rozhodla konkurovat KFC rozvozům, které jsou v Česku dostupné od června minulého roku. Jen doufáme, že se nebude inspirovat i jejich nechvalně proslulými rozvozy „zdarma“, které zdarma ve skutečnosti nebyly.

Doporučeno
Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda 25. července 2024 v 7:00

McDonald’s chce ke svým 95 restauracím otevřít dalších až sedm provozoven do konce příštího roku. Pokračuje také v přeměně svých provozoven do nového konceptu. Tři čtvrtiny poboček už vybavil digitálními panely na objednávání jídla, aniž by člověk musel objednávat u obsluhy. Celková přeměna konceptu by měla být hotová na začátku příštího roku. 

Domů
Sdílet
Diskuse