Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2017 15:05
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Fastfoodová síť McDonald's bude mít v Česku vlastní rozvoz. Chce otevřít i další provozovny

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

McDonald's se v Česku bude rozšiřovat a kromě nových provozoven připravuje i rozvoz.

Jedna z nejpopulárnějších značek rychlého občerstvení – McDonald’s bude v Česku zavádět novinku v podobě vlastního rozvozu jídel. Službu chce zahájit v průběhu příštího roku ve spolupráci s doručovací platformou UberEATS, která je globálním partnerem fastfoodového řetězce.

UberEATS funguje na podobném principu jako klasický Uber, jen místo přepravy lidí si přes ni lze objednat jídlo z oblíbené restaurace. V České republice tato vychytávka zatím dostupná není. V ČR zatím tato služba není. Děláme vše pro to, abychom rozvozy mohli rozvinout i v ČR ve městech, kde UberEATS bude. Předpokládáme, že to bude příští rok. Hledáme ve velkých městech jako Praha, Brno či Ostrava. Chceme se zaměřit ale i na menší města, která mají velký potenciál,“ řekl pro Aktualne.cz Tomasz Rogacz, ředitel McDonald’s pro Česko a Slovensko. 

Fastfoodová síť McDonald's bude mít v Česku vlastní rozvoz. Chce otevřít i další provozovny
Zdroj: Franklin Heijnen/Flickr

Společnost se rozhodla konkurovat KFC rozvozům, které jsou v Česku dostupné od června minulého roku. Jen doufáme, že se nebude inspirovat i jejich nechvalně proslulými rozvozy „zdarma“, které zdarma ve skutečnosti nebyly.

Doporučeno
„Výchovná facka“ nebo „lepnutí na zadek“. Násilí vůči dětem může způsobit trauma, přesto jej mnozí bagatelizují „Výchovná facka“ nebo „lepnutí na zadek“. Násilí vůči dětem může způsobit trauma, přesto jej mnozí bagatelizují 25. dubna 2024 15:00

McDonald’s chce ke svým 95 restauracím otevřít dalších až sedm provozoven do konce příštího roku. Pokračuje také v přeměně svých provozoven do nového konceptu. Tři čtvrtiny poboček už vybavil digitálními panely na objednávání jídla, aniž by člověk musel objednávat u obsluhy. Celková přeměna konceptu by měla být hotová na začátku příštího roku. 

Domů
Sdílet
Diskuse