Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2017 13:18
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Přežil bys zombie apokalypsu? Nová mobilní hra ve stylu Pokémon Go ze světa The Walking Dead tě zve na masakr oživlých mrtvol

TECH
Uložit Uložené

Nová hra ze světa oblíbeného seriálu The Walking Dead bude brzy tady. Vydejte se na lov oživlých mrtvol klidně i z pohodlí domova.

Pokud patříte mezi milovníky zombie her a filmů, pak pro vás máme dobrou zprávu. V současné době totiž vzniká nová hra, která bude zasazena do světa oblíbeného televizního seriálu The Walking Dead a hráči si v ní budou moci otestovat své dovednosti při likvidaci zástupů oživlých mrtvol. A stejně jako tomu bylo i v případě loňského mobilního hitu Pokémon Go, i The Walking Dead: Our World bude hrou využívající systém rozšířené reality.

Americká televizní stanice AMC, která populární pořad vysílá, na titulu s podtitulem Our World pracuje ve spolupráci s finským vývojářským studiem Next Games, které již před pár dny ke své chystané novince zveřejnilo lákavý trailer. V něm kromě masakru hladových příšer nejrůznějšími zbraněmi můžeme vidět také některé známé seriálové postavy a jak autoři slibují, bojovat se zombiemi budeme moci venku na ulici, v parku nebo klidně doma na gauči.

Hra The Walking Dead: Our World bude dostupná jak na moblní zařízení s operačním systémem iOS, tak i Android. Přesné datum vydání hry zatím nebylo oznámeno, můžeme však prý očekávat, že na souboj na život se budeme moct vydat již brzy. Vyzkoušíte hru i vy? Dejte nám vědět níže v komentářích.

Domů
Sdílet
Diskuse