Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2017 14:26
Čas čtení 0:00
Radka T.

Nahou modelku, která cvičí jógu, sleduje již 700 tisíc lidí. Její odvážné záběry nesou důležité poselství

JÓGA
Uložit Uložené

Modelka lidem vzkazuje, že všichni jsme krásní a se svým tělem můžeme dělat úžasné věci.

Na Instagramu se každý snaží prezentovat v tom nejlepším světle, a proto je plný atraktivních fotografií či videí. Ale vidět fotografie kompletně nahé osoby je už o něčem jiném. Takovými záběry se chlubí modelka a umělkyně, která vystupuje pod psuedonymom Nude Yoga Girl. A jak už název vypovídá, její doménou jsou nahé záběry z toho, jak cvičí jógu.

Ovšem, detailní pohled na intimní partie na profilu Nude Yoga Girl nečekej. Všechny snímky jsou provedeny decentně a umělecky, zkrátka tak, aby nepůsobily vulgárně a aby nikoho nepohoršovaly.

To, že se lidem tento počin líbí, demonstruje i počet followerů. Těch je momentálně 700 tisíc ,ale není vyloučeno, že jejich počet bude stoupat raketovou rychlostí. Fotografie odvážné modelky sdílejí zejména ženy, a to všech možných tvarů. Líbí se jim totiž poselství zmíněného profilu, kterým je, abychom přijali své tělo takové, jaké opravdu je, ale také je to o oslavě vlastního těla.

Doporučeno
Terapie štěněcí láskou. Navštívili jsme jógu, při které se můžeš pomazlit. Pomáhá lidem i psům Terapie štěněcí láskou. Navštívili jsme jógu, při které se můžeš pomazlit. Pomáhá lidem i psům 24. ledna 2024 8:00

„Kdysi bylo mým problémem, že jsem neustále viděla na svém těle chyby, a to mi znemožňovalo mít ráda samu sebe,” přiznala modelka a vášnivá fotografka. Principem jejího projektu je inspirovat lidi, aby si uvědomili, že všichni jsme krásní a se svým tělem můžeme dělat úžasné věci.

Lidé jsou totiž neustále s něčím nespokojení, hlavně s nedostatky týkajícími se jejich vzhledu a postavy. Cílem Nude Yoga Girl je pozvednout sebevědomí tím, že modelka bez zábran odhaluje své partie. Ženy po celém světě se k tomu vzkazu přidávají pomocí stejného hashtagu.

„Účet je anonymní, ale stále chci být nablízku pro mé followery,“ vyjádřila se v jednom rozhovoru. Nejprve začínala s pomocí přítele, přičemž první fotky byly výlučně černobílé. Pak přešla na barevné snímky a netají se používáním Photoshopu, kterým retušuje hlavně bradavky.

Domů
Sdílet
Diskuse