Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2017 v 16:50
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor drze vysvětlil, proč zaútočil na rozhodčího v MMA souboji, na který přišel jen jako divák. Nelíbilo se mu, že si dával načas

SPORT
Uložit Uložené

Ir vše jasně vysvětlil v pár slovech.

Před pár dny způsobil irský bojovník Conor McGregor nový skandál, protože na akci MMA s názvem Bellator nevydržel čekat mimo klec a po skončení zápasu ji přeskočil, aby se mohl jít radovat se svým kamarádem a kolegou. Na tom by možná nebylo nic špatného, avšak Conor nedokázal přijmout námitky ze strany rozhodčího, kterého pak strčil a vyvolal kontroverzi, protože ztratil jakýkoli respekt vůči autoritám v bojovém sportu. Navzdory kritice se Ir nevzdal a zanedlouho využil sociální síť Twitter k tomu, aby všem vysvětlil, proč vlastně skočil do klece a co ho na chování rozhodčího naštvalo natolik, že ho musel postrčit.

Conor McGregor drze vysvětlil, proč zaútočil na rozhodčího v MMA souboji, na který přišel jen jako divák. Nelíbilo se mu, že si dával načas
Zdroj: Conor McGregor/Twitter

Conor na Twitter napsal, že protivník jeho kamaráda Charlieho Warda John Redmond ležel minimálně minutu na podlaze klece a rozhodčí Mark Goddard odmítal zápas ukončit, což Ira naštvalo natolik, že se rozhodl zakročit. Oba kohouti si museli situaci vyříkat, přičemž nešlo o jejich první vzájemnou potyčku, jelikož McGregor byl před pár měsíci vykázán z arény na akci UFC Gdansk, protože neustále komunikoval a podporoval kolegu Artema Lobova, což se rozhodčímu Goddardovi nelíbilo, protože to považoval za nespravedlivou výhodu. Conor svůj vysvětlující tweet zakončil výraznými slovy „Fuck yous all“, takže každého poslal do zadku, ale netrvalo dlouho a vzkaz ze sociální sítě smazal, takže si možná uvědomil nevhodnost svého chování. A ještě stále existuje možnost, že si to organizace Bellator s McGregorem dopředu dohodla.


Domů
Sdílet
Diskuse