Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2017 12:11
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Brazilský útočník Robinho byl odsouzen k 9 letům vězení za hromadné znásilnění

SPORT
Uložit Uložené

Robinho si za případ z roku 2013 vyslechl nepravomocný rozsudek.

Svého času Robinho zářil v dresu velkoklubů jako Manchester City, AC Milán nebo Real Madrid a těšil se vrcholu slávy, nyní se však nad 33letým brazilským fotbalistou stahují černá mračna. Italský soud jej totiž nepravomocně odsoudil k 9 letům vězení za případ z roku 2013, kdy se ještě coby hráč milánského celku měl společně s dalšími pěti muži podílet na hromadném znásilnění dvaadvacetileté Albánky poté, co ji opili alkoholem v jednom z tamních nočních klubů.

Slavný útočník, který nyní působí v brazilském klubu Atlético Mineiro, veškerou vinu odmítá a již se nechal slyšet, že proti rozsudku se odvolá. Hodlá prý využít všech dostupných právních prostředků na očištění svého jména. 

Není to však poprvé, kdy Brazilec čelí takto závážným obviněním. Už v roce 2009, když byl ještě hráčem Manchesteru City, se měl Robinho dopustit sexuálního násilí na teprve osmnáctileté dívce, kvůli nedostatku důkazů ovšem policie případ odložila


Domů
Sdílet
Diskuse