Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2018 22:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conora McGregora poslední rozhodnutí Mayweathera zklamalo. Odveta se konat nebude, protože Američan prý na MMA nemá

SPORT
Uložit Uložené

Odvety se zřejmě nedočkáme.

Dlouhé měsíce se říkalo, že se Conor McGregor ještě postaví legendárnímu boxerovi Floydu Mayweatherovi. Odveta byla tématem číslo jedna poté, co Mayweather porazil irského bojovníka ještě v létě minulého roku, ale po odvážných prohlášeních přišlo zklamání.

Floyd Mayweather sice před pár týdny zveřejnil na svém Instagramu video, ve kterém vstupoval do tréninkového oktagonu, jenže očividně pochopil, že bude nejlepší, když zůstane v důchodu. Conor rychle zjistil, že Mayweather už žádnou odvetu neplánuje a raději si chce zachovat nepřekonatelné kariérní statistiky v podobě 50 výher a 0 proher, a tak musel na Američanovo rozhodnutí zareagovat.

Na Instagramu mu poslal dojemný vzkaz o tom, jak mu je líto, že se jejich odveta neodehraje, ale nepřestal ani s provokacemi. Naznačil, že to Mayweather zabalil poté, co zjistil, že by v MMA neměl šanci uspět kvůli mnohem vyšším fyzickým nárokům, a pak mu popřál ještě krásný důchod.

Ir svým fanouškům vzkázal, že se momentálně soustředí na přípravu budoucích zápasů, o které prý nebude nouze, a i když neuvidíme souboj s Mayweatherem, McGregor se nechystá zpomalovat. Svou zprávu boxerovi zakončil slovy, aby ho Mayweather přišel obejmout a podepsal se jako Senior, čímž dal jasně najevo, že se za poraženého nepokládá.

Domů
Sdílet
Diskuse