Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2018 7:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nádherní andílci Victoria's Secret jsou opět pohromadě. Krásky propagují podprsenku bez ramínek, která za žádných okolností nespadne

REFRESHER
Uložit Uložené

Svátek krásy si andílci Victoria's Secret nadmíru užívají.

Andílky značky Victoria's Secret bys mohl neustále sledovat na sociálních sítích, ale pohromadě je tak často vidět nemůžeme. Krásky s dokonalými křivkami se však v posledních týdnech musely aktivně setkávat, aby pro svého zaměstnavatele připravily novou rozsáhlou kampaň na lákavý přírůstek do skupiny produktů Victoria's Secret.

Modelky Elsa Hosk, Taylor Hill, Romee Strijd, Josephine Skriver, Jasmine Tookes a Lais Ribeiro ze sebe shodily šaty a místo nich si zapózovaly výlučně ve spodním prádle, které nebylo úplně obvyklé. Značka si v rámci nové kolekce připravila pro ženy i speciální podprsenku bez ramínek s názvem Sexy Illusions Strapless a snaží se ji propagovat jako revoluční vynález.

Společnost si kvůli technologii použité v podprsence bez ramínek dala celý výrobní proces i patentovat, a tak se vychvaluje se slovy, že se na trhu konečně objevila bezramínková podprsenka, která skutečně nepadá. Její cena sice začíná na více než 1 300 korunách, takže nejde o žádnou levnou záležitost, ale produkty Victoria's Secret i tak nebyly nikdy nejlevnější. Společná fotografie prezentující podprsenku tělové barvy není ani zdaleka jediná, pomocí které značka nové spodní prádlo představuje, a tak si můžeš vychutnat jednotlivé andělíčky ve více lechtivých pózách.

Domů
Sdílet
Diskuse