Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2018 23:28
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Chris Evans potvrdil, že po Avengers 4 jako Captain America končí. Čeká jeho postavu smrt?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vyvrcholení Fáze 3 MCU se zřejmě stane osudným pro více hrdinů. A vypadá to tak, že Captain America bude jedním z nich.

Blížící se týmovkou Avengers: Infinity War a jejím zatím nepojmenovaným druhým dílem se v marvelovském univerzu završí Fáze 3. Tak nějak se předpokládá, že kvůli finální bitvě počet postav poměrně prořídne. Zatím samozřejmě můžeme jen hádat, jaké hrdiny nechají tvůrci zahynout.

Chris Evans potvrdil, že po Avengers 4 jako Captain America končí. Čeká jeho postavu smrt?
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Momentálně však Chris Evans alias Captain America potvrdil, že po Avengers 4 už v MCU nebude figurovat. Původně ho smlouva vázala na 6 filmů, nakonec se prodloužila na 7, kvůli tomu, že poslední týmovka Avengers se rozdělila na dvě části. Fanoušci sice tajně doufali, že Evans loď neopustí, herec to však už oficiálně potvrdil.

Podle profilu z The New York Times Evans momentálně nemá v plánu v sérii pokračovat, takže dotáčky, které podstoupí tento podzim budou jeho rozloučením se s tímto univerzem. Progres zkrátka nezastavíme a asi nemůžeme čekat, že se frančíza bude točit donekonečna okolo stále stejných postav.

Ovšem, Evans si to ještě teoreticky může rozmyslet, ale příliš velkou šanci bychom tomu nedávali. Pravděpodobně ale jeho postavu nezabijí. Marvel si asi bude chtít nechat zadní vrátka pro jeho případný návrat pootevřené. Infinity War dorazí do našich kin již 26. dubna 2018, jeho pokračování se dočkáme 2. května 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse