Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2018 11:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Soupeř se sám knockoutoval a vítěz z jeho zad udělal salto. Bojovník v MMA proměnil svůj nečekaný triumf na diskvalifikaci

SPORT
Uložit Uložené

Vyvrcholení zápasu v MMA, jaké se tak často nevidí.

Po celém světě pořádají zápasy MMA stovky a možná i tisíce různých organizací. Snem každého bojovníka je dostat se do UFC a bojovat před miliony lidí u televizních obrazovek, ale na to je třeba začít skromněji. Příležitost k tomu poskytuje i organizace Legacy Fighting Alliance, která nedávno organizovala event s pořadovým číslem 36.

V kategorii těžké váhy se tam odehrál bizarní souboj, o který nebyl příliš velký zájem, ale přinesl o to více fascinující vyvrcholení. Proti sobě se postavili Irvins Ayala a Drew Chatman. Souboj vypadal zpočátku vyrovnaně, ale pak otěže zápasu vzal do rukou Ayala a Chatmana dokonce složil na zem.

Soupeř se sám knockoutoval a vítěz z jeho zad udělal salto. Bojovník v MMA proměnil svůj nečekaný triumf na diskvalifikaci
Zdroj: LFA

Právě při tom sám sebe knockoutoval. Bradou udeřil o koleno svého soupeře zrovna ve chvíli, kdy jej shazoval na zem, a najednou zůstal nehybně ležet. Chatman neváhal ani chvíli a chtěl své vítězství ve vůbec prvním profesionálním zápase patřičně oslavit.

Zvolil k tomu nejhloupější nápad, jaký zřejmě v té chvíli dostal. Jednoduše vylezl na záda svého ležícího soupeře a udělal z něj salto. Po tomto nechutném kousku byl okamžitě diskvalifikován, a tak Ayala vyhrál navzdory nepříjemnému knockoutu.

Domů
Sdílet
Diskuse