Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2018 9:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Joshua mnohé skoro unudil, ale Povětkin brutálním KO rozproudil krev v žilách. Brit Price byl rád, že se zvedl ze země

SPORT
Uložit Uložené

I před zápasem Joshuy byli fanoušci svědkem parádního představení.

Galavečer boxu v Cardiffu se nesl především ve znamení souboje Joshua versus Parker. Britský miláček publika však zvolil opatrnější taktiku a poprvé v kariéře musel svůj zápas ukončit na body. Množství diváků si proto stěžovalo, že souboj byl nudný a Parker se neustále pouštěl do Joshuy se skloněnou hlavou.

Naopak, souboj odehrávající se hned před hlavním zápasem přinesl show, na kterou jsme všichni čekali. Ruský boxer Alexander Povětkin změřil síly s britským protivníkem Davidem Pricem a po pěti kolech bylo rozhodnuto. Oba bojovníci si vyměňovali tvrdé údery, ale Povětkin nachytal Brita na hruškách v pátém kole, načež mu uštědřil úder přímo do hlavy.

Price byl po prvním úderu otřesený natolik, že pár vteřin pouze stál na nohou a nedokázal zareagovat, čehož Povětkin okamžitě využil a udeřil znovu. Silný úder do hlavy Price neměl šanci ustát, spadl na zem a okamžitě museli do ringu přiběhnout zdravotníci, aby se ujistili, že je Brit v pořádku. Ačkoliv byl otřesený, po pár minutách vstal a svému soupeři pogratuloval. Povětkin by rád vyzval samotného Joshuu, a tak uvidíme, zda a kdy by se tento souboj mohl uskutečnit.

Domů
Sdílet
Diskuse