Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2018 19:06
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor řádil jako blázen. Nejnovější záběry ho zachycují v momentech, kdy rozbíjel okna a nešel zastavit

SPORT UFC
Uložit Uložené

Irský bojovník si zřejmě na talíř naložil víc, než mohl zvládnout.

Conor McGregor si za poslední dny nadělal tolik problémů, že o nich ani sám nesnil. Do New Yorku přišel bránit svého kamaráda z UFC, podařilo se mu porozbíjet okna a poškodit vozidlo, ale také skončit s obviněním z napadení tří lidí. Několik bojovníků muselo odvolat své zápasy na akcí UFC 223 právě kvůli jeho řádění.

Oficiální kanál organizace UFC přinesl před pár hodinami delší vlog o tom, jak celý incident probíhal a video obsahuje i mnohem více záběrů přímo z momentů, kdy byl Conor smyslů zbavený. Kamarádi na něj sice křičeli, ať neblázní, protože půjde do vězení, ale Ir se nenechal zastavit ani pracovníky bezpečnostní služby. Bojovník Michael Chiesa ani netušil, co se to před vozidlem začalo dít a už měl na čele řeznou ránu poté, co po něm McGregor hodil vozík.

Ir se za pár hodin přihlásil na policii, kde ho obvinili ze čtyř trestných činů a propustili na kauci ve výši 50 tisíc dolarů. Pokračování soudního jednání by se mělo uskutečnit v červnu a McGregor by teoreticky mohl na pár let skončit i za mřížemi, i když to zřejmě není velmi pravděpodobné. Uvidíme, jestli nakonec šlo jen o extrémně propracovanou mediální hru, nebo se Conor jednoduše nechal vyprovokovat Khabibem Nurmagomedovem.

Doporučeno
Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři 31. března 2024 14:00


Domů
Sdílet
Diskuse