Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2018 13:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Idea překvapuje novým projektem. Proč je součástí vinylu lupa?

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Idea, Matys a Lourajder vydají společné album Dropbox.

Pokud pozorně sleduješ sociální sítě kluků z Ty Nikdy Labelu, před časem jsi měl možnost zaregistrovat, že se všichni společně vydali do prestižního berlínského hudebního studia Red Bullu. Ještě předtím však ve stejné sestavě vycestovali nahrávat do hor a na jednom z těchto míst pravděpodobně vznikl i projekt, který nyní hlava vydavatelství oznamuje.

Už 24. 6. totiž spatří světlo světa album Dropbox v podání Idey, Matyse a Lourajdera. Kluci jsou známí tím, že hudbu dělají tím nejpoctivějším možným způsobem a přesně to očekáváme i tentokrát. Předobjednávky budou spuštěny na konci nejbližšího víkendu, snad i s nějakou plnohodnotnou ukázkou.

Projekt vyjde pravděpodobně jen na vinylech, což však v tomto případě bereme všemi deseti a za zmínku stojí i samotný cover, kde najdeme fotky z Instagramu zainteresovaných interpretů. Součástí balení bude také lupa, abys sis je mohl prohlédnout detailněji. Něco více se ještě dozvíš i z Ideova příspěvku.

 

Příspěvek sdílený ideatnkd (@ideatnkd),

Domů
Sdílet
Diskuse