Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2018 23:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Angličanům zamrzl úsměv na rtech, nyní si z nich utahuje internet. Slogan It's coming home se perfektně obrátil proti nim

SPORT
Uložit Uložené

Chorvati udělali Angličanům obrovskou čáru přes rozpočet.

Po neuvěřitelném semifinálovém obratu si v nedělním finále mistrovství světa zahrají Chorvati. Angličané sice vstřelili první gól a dlouho vyhrávali, ale chorvatské mužstvo spasil Ivan Perišić, který vyrovnal na 1:1. Před koncem řádné hrací doby žádné mužstvo nedokázalo vyhrát, a tak jsme šli do prodloužení, v němž rozhodl Mandžukič. Angličanům okamžitě zamrzl úsměv na tvářích, protože do té doby věřili v komfortní postup přes zemi od Jaderského moře.

Slogan It's coming home musel v posledních dnech slyšet snad každý člověk na planetě a otravné heslo se po prohře obrátilo proti Angličanům. Uživatelé sociálních sítí už posílají anglické hráče domů pomocí menší úpravy původního sloganu a vypadá to tak, že i královna Alžběta II. začala díky fotomontáži fandit nezlomitelným Chorvatům.

Domů
Sdílet
Diskuse