Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2018 21:52
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Paul Pogba zadaboval s trofejí a poslal jasný vzkaz všem haterům. Známým gestem nepohrdl ani francouzský prezident

SPORT
Uložit Uložené

Mistři světa mají právo si naplno užít oslavy.

Žádný fotbalista si nedokáže výbornou formu udržovat donekonečna. Francouz Paul Pogba se před pár lety stal nejdražším fotbalistou světa, a i když ho od té doby tisíce fanoušků odpisovaly a kritizovaly, ve finále mistrovství světa všem ukázal, co si o nich myslí.

Pogba vstřelil parádní gól poté, co mu Chorvati nejdříve zblokovali prvotní střelu pravačkou, a tak využil svou levou nohu a nedal Subašićovi, kterému bránili hráči ve výhledu, absolutně žádnou šanci. Po gólu slavil s jednoznačnými gesty směřujícími ke svým haterům, ale největší frajeřina přišla až po závěrečném hvizdu.

Francouzi si chvíli počkali na převzetí trofeje, a když se nakonec dostala do rukou Pogby, postavil se před kameru a suverénně zadaboval. Následně si zadaboval i se svými bratry a mámou, a tak se mu pravděpodobně podařil nejdražší dab, jaký kdy svět viděl.

Dabovací mánie Francouzy nepřešla, protože Benjamin Mendy i s pomocí Pogby si vzali do parády prezidenta Macrona. Macron se nechal přemluvit a zadaboval si i s Mendym, takže když se jednou budou naše děti zpětně ptát na mistrovství světa v roce 2018, stačí jim ukázat dabujícího Pogbu s trofejí.







Domů
Sdílet
Diskuse