Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2018 v 13:29
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Dollar Prync v novém tracku vysvětluje, Proč cigán jede stoku

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Album Jeb System 2 se blíží.

Smíchovský reprezentant a člen labelu A51, Dollar Prync, strůjce hitů Hul skéro, Nonstop nebo Pasu lubně, dělám poděl, kradou za mě koně momentálně připravuje pokračování alba Jeb system. Druhý díl bude podle jeho slov o tom, co zažil za poslední dobu. Z většiny už je album prý hotovo a objeví se na něm beaty jak od českých, tak od zahraničních producentů.

Jak už bývá zvykem, půjde o pouliční hity pro příznivce tvrdého trapu. Důkazem toho je i zbrusu nový track Proč cigán jede stoku, který je o tom, jaký systém je v Česku nastaven, a proč se kvůli tomu musí raper a jeho gang někdy držet na hraně zákona. Když slyšíme rapovat Prynce, z řádků čiší surovost pouličního života. Ostatně, jak zmiňuje ve skladbě: „Zavolej, jestli chceš koncert, nebo jestli chceš čáru, můžeš mě vidět, jak jedu po Praze v bavoráku...“

Domů
Sdílet
Diskuse