Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2018 22:56
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Wayne Rooney neuvěřitelným zákrokem zachránil a následnou přihrávkou vyhrál zápas během 15 sekund

SPORT
Uložit Uložené

Anglický útočník přestoupil do týmu DC United a aklimatizace probíhá velmi úspěšně.

Útočník Wayne Rooney byl kdysi největší hvězdou Manchesteru United. Angličan dovedl mužstvo k úspěchům, hrával i za své národní mužstvo, ale věk nezastavíš. Postupem času ztrácel formu, a tak loni přestoupil do Evertonu, kde před lety začínal, a momentálně už maká ve Spojených státech amerických.

Rooney obléká dres DC United z Washingtonu, D. C. a stihl si už rozbít nos, avšak v posledním zápase proti Orlando City předvedl během 15 sekund výkon jako z učebnice fotbalu.

Orlando hrálo oslabené o jednoho hráče, a tak se v nastaveném čase snažilo United strhnout výhru na svou stranu. Nevycházelo to a v 96. minutě se do šestnáctky Orlanda dostavil i brankář United, aby zvýšil šance svého týmu na vstřelení vítězného gólu.

Míč se však odrazil ke hráčům Orlanda a naráz jeden z nich běžel přímo k opuštěné brance United, což by znamenalo prohru.

Rooney však hráče doběhl, fenomenálním skluzem míč získal zpět a rozběhl se do útoku. Vyslal dlouhatánský centr do šestnáctky, který našel Luciana Acostu a on svým hattrickem rozhodl o vítězství. Wayne v průběhu 15 sekund zachránil i vyhrál United zápas.

Domů
Sdílet
Diskuse