Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2018 10:50
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor už začal útočit na Nurmagomedova. Jeho otce přes Instagram nazval zbabělcem

SPORT
Uložit Uložené

Ir se zřejmě na svůj návrat do světa UFC mimořádně těší.

Zřejmě není třeba opakovat, co se stalo v dubnu na akci UFC 223. Conor McGregor napadl autobus, v němž měl být Khabib Nurmagomedov, a celý incident skončil až u soudu.

Fanoušci dlouho čekali na to, zda si McGregor a Nurmagomedov vyřeší své potyčky přímo v oktagonu a nakonec se před pár týdny dočkali oficiálního oznámení. Ir se do UFC vrátí již 6. října v Las Vegas, ale mezitím si bude muset několikrát přihřát mediální polívčičku.

Conor nikdy neměl problém s kontroverzními prohlášeními či příspěvky, a tak na svůj Instagram zavěsil fotku Nurmagomedova otce a napsal k ní pár provokativních řádků.

Vzkázal mu, že je pouhým rozklepaným zbabělcem stejně jako Khabib, a odezva fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat. Podporovatelé Nurmagomedova se do Ira pustili jako smečka vlků, zatímco fanoušci irského bojovníka svého miláčka obhajovali.

Conor přitom zřejmě reagoval na nedávná prohlášení právě od Nurmagomedova otce, který zpochybnil legitimitu vybojovaných titulů irského bouřliváka a vzkázal mu, že proti jeho synovi nebude mít žádnou šanci. Uvidíme, zda Khabib zareaguje, protože do října zůstává na konflikty dostatečně dlouhá doba.

Domů
Sdílet
Diskuse