Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2018 9:38
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Juventus už podepsal i 8letého syna Cristiana Ronalda. Slavný otec si všiml, že je Junior talentovaný

SPORT
Uložit Uložené

Italský klub myslí dopředu.

Cristiano Ronaldo v létě přestoupil do Juventusu Turín a už si stihl zahrát i v úvodních zápasech nové sezóny italské ligy.

Portugalec by chtěl svému novému týmu pomoci vyhrát Ligu mistrů, k čemuž měli Italové v posledních letech vícekrát velmi blízko.

Vedení klubu ani Cristiano Ronaldo však nepřemýšlejí jen nad současností. I když se o tom v médiích příliš nemluvilo, Juventus ve skutečnosti dohodl s Realem Madrid ještě jeden důležitý přestup.

Do mládežnického týmu chlapců pod 9 let přestoupil i Cristiano Jr. a jako syn svého slavného otce bude chtít dovést klub ke trofeji.

Přestup Ronaldova syna proběhl teprve nedávno, přičemž Juventus ho zaregistroval krátce před utkáním a malý Cristiano hned dostal šanci ukázat svou šikovnost.

Člověk by si mohl myslet, že se Junior do nového klubu dostal pouze díky otci, ale nemusí to být úplná pravda.

Cristiano Jr. prý zdědil po svém otci skutečný talent, který se v něm Cristiano samozřejmě snaží rozvíjet, takže pokud se spolu jednou setkají na hřišti, půjde o splněný sen. Kdo ví, třeba Junior otce nahradí v prvním týmu. 

Domů
Sdílet
Diskuse