Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2018 14:51
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor byl v UFC na měsíc suspendován

SPORT UFC
Uložit Uložené

Irský bojovník se bude muset dát zdravotně dohromady.

Irska hvězda si bude muset dát po zápase s Khabibem Nurmagomedovem na měsíc nucenou pauzu. Conor dostal v souboji pořádnou nakládačku, což bylo jasně vidět i na fotografii, kterou pak přidal na Instagram.

Momentálně si líže utržené rány, které očividně byly vážnějšího charakteru. Khabib se s McGregorem nemazlil a po zápase už tradičně oba prošli lékařskou prohlídkou.

Skupina lékařů z UFC nakonec usoudila, že inkasované rány si Conor bude muset léčit téměř měsíc. Lékařské prohlídky po zápasech slouží k tomu, aby bojovníci věděli, zda se mohou rovnou vrátit do tréninkového procesu, nebo dokonce rovnou bojovat znovu.

McGregor byl suspendován a do 28. října mu byl naordinován odpočinek, takže bude muset oželet tréninky. Omezení mu skončí až 6. listopadu. McGregor přitom okamžitě po zápase žádal odvetu, která však tak brzy nepřijde.

Zajímavostí zůstává i fakt, že Nurmagomedov lékařskou prohlídkou prošel a suspendován nemusel být. V zápase mu jednoduše Conor neuštědril takové rány, které by ho zdravotně vyřadily na delší období.

Domů
Sdílet
Diskuse