Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2018 10:04
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Nike s Off-White nebo tenisky od Diora. Jaké boty zvolili čeští influenceři během podzimu?

MÓDA
Uložit Uložené

Jaké boty zvolila během podzimu taková jména jako Yzomandias, Leoš Mareš nebo Týnuš Třešničková?

Boty patří mezi nejoblíbenější kousky v šatnících a skříňkách drtivé většiny lidí. Tenisky rozličných značek, formální obuv nebo boty na podpatcích pro dámy zkrátka zbožňujeme a jinak to nemají ani influenceři. Na jaké kousky vsadili ti nejvlivnější na začátku podzimu?

DJ Wich

Legendární hudební producent má na kontě čerstvé album s Lvcasem Dopem, jehož fyzickou kopii ukázal na svém instagramovém profilu spolu s exkluzivními teniskami Nike Air Max 97 z kolekce Off-White pro Serenu Williams.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Golden Touch (@djwich) on

Týnuš Třešničková

Roztomilá youtuberka si oblíbila boty na podpatku od české značky FLOX. Ta se soustřeďuje na dívčí design a ve svých kolekcích ve značné míře využívá různé květiny. Týnuš zvolila lodičky s odnímatelnou barevnou květinkou.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Týnuš Třešničková (@tresnickova) on

Yzomandias a Nik Tendo

Yzomandias je známý svou oblibou streetwearové značky A Bathing Ape. Vlastní hned několik párů poměrně vzácných tenisek Bapesta a nedávno se na focení ukázal v kousku ze spolupráce s DC Comics, konkrétně v barvách superhrdiny Flashe.

Mladý Nik Tendo vedle něj stojí v teniskách B22 od Diora. Ty se v letošním roce těší nesmírné oblibě, protože trend chunky sneakers neustále roste. Oblíbila si je mimo jiné i celá americká hip-hopová scéna.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Yzomandias (@yzomandias) on

Nikola Čechová

Jednou z našich nejúspěšnějších blogerek je Nikola Čechová vystupující pod přezdívkou shopaholicnicol. Jen před několika dny se vydala na cestu do Afriky, avšak ještě předtím stihla v Praze vytáhnout klasické Creepers od Pumy.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikola Čechová (@shopaholicnicol) on

Leoš Mareš

Milovník luxusních a kvalitních věcí ocenil ikonickou záležitost od adidasuStan Smith. Nesmrtelná silueta je na trhu již více než 40 let, a to mluví za vše. Leoš zvolil z nejrůznějších provedení klasický pár v bílé barvě s červenými prvky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares) on

Bé Hà

Youtuberka Míša procestovala Spojené státy americké v teniskách Old Skool ze spolupráce Vans a Karl Lagerfeld. Takovou koženou obuv bez tkaniček s výrazným logem na jazyku na ulici rozhodně nepřehlédneš.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bé Hà ▪ Stylewithme ▪ Míša (@beha_nguyen) on

Maniak

Brněnský raper Mani-Ak-47 nebo tedy Maniak preferuje sportovně laděné kousky a značky. Zamiloval si například tyto Air Jordan 10 Retro v pestrobarevném provedení s modrými, černými a červenými částmi, což však na obrázku není vidět.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Husky-Ak-47 (@moneyjak) on

Jitka Nováčková

Finalistka České Miss, modelka a youtuberka Jitka Nováčková, sdílí na svém instagramovém profilu sportovní i elegantní outfity. Zástupcem první skupiny je i tento, ke kterému obula bílé tenisky Prophere od adidasu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JITKA NOVÁČKOVÁ (@jitkanovackova) on

NobodyListen

Ve videoklipu k jednomu z nejzajímavějších letošních počinů, o který se postaral Indigo s NobodyListenem, se oblíbený producent ukázal v limitovaných teniskách Nike Air Streak Spectrum Plus ze spolupráce se Supreme.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by NobodyListen (@nobodylisten) on

MenT

Jeden z nejznámějších českých youtuberů a gamerů se na obálce časopisu pochlubil zajímavým kouskem. Nesehnatelné tenisky Formule 1 ze spolupráce adidasu a Rafa Simonse z roku 2014 má dnes už opravdu málokdo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MenT | Jan Macák (@ment97) on

Domů
Sdílet
Diskuse