Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2018 19:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vznikly boty Dr. Martens původně pro nácky?

REFRESHER
Uložit Uložené

Navštívili jsme představení nové kolekce Dr. Martens, která oslavuje Anglie a propojení s hudebními subkulturami.

Naše končiny už ovládá počasí, u něhož si nemůžeme být nikdy jisti, co nás během dne čeká. I proto je vždy velmi důležité myslet na vhodnou univerzální obuv, která bude nejen stylová, ale nabídne i dostatečný komfort a ochranu. Ideálním spolubojovníkem do sychravého počasí jsou nepochybně modely od značky Dr. Martens.

Ta nedávno představila svou nejnovější kolekci, která v první řadě propojuje ikonickou obuv s hudebními subkulturami. A protože podobné události nebývají často, my jsme se rozhodli ji navštívit. V pražském Freshlabels jsme se návštěvníků ptali, co o obuvi Dr. Martens vědí a zda už mají nějaké kousky ze sbírky modelů.

Zároveň nás zajímalo, s čím se jim typický tvar spojuje a dozvěděli jsme se i mnoho novinek, které tě pravděpodobně překvapí. Více už ale v samotné reportáži, kde uvidíš například i to, jak vypadají boty Dr. Martens po úpravě talentovaným umělcem.

 

Domů
Sdílet
Diskuse