Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2018 13:39
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zaměstnanci Cristiana Ronalda musí mlčet 70 let po jeho smrti. Pokud pro něj chtějí pracovat, čeká je přísná smlouva

SPORT
Uložit Uložené

Nejen Cristiano Ronaldo podepisuje smlouvy.

Není pochyb o tom, že si Cristiano Ronaldo své soukromí střeží jako oko v hlavě. Nedávno ho žena ze Spojených států amerických obvinila ze znásilnění, načež na povrch vyplula údajná částka 375 tisíc eur, kterou jí měl fotbalista vyplatit za mlčení.

Od té doby už Cristiano dávno pochopil, jak vzácné je soukromí, a tak jsme se prostřednictvím nových dokumentů z Football Leaks dozvěděli, že Ronaldo nechává každého zaměstnance ve svém domě podepsat speciální smlouvu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Pokud má potenciální zaměstnanec problém s podpisem, Ronaldo ho samozřejmě odmítne, přičemž kdyby ji podepsal a následně porušil, právníci slavného fotbalisty by mu ze života udělali peklo.

Samotná smlouva spočívá v tom, že každý zaměstnanec musí svým podpisem slíbit, že nevyzradí jediný detail z hráčova soukromí. Aby toho nebylo málo, smlouva o mlčenlivosti platí extrémně dlouho.

Znamená to, že personál nesmí prozradit nic ze soukromí až 70 let od případné smrti Cristiana Ronalda nebo posledního člena jeho rodiny, která zahrnuje matku, partnerku či děti. Ronaldo netouží po tom, aby ani dlouho po jeho smrti začaly na povrch vycházet intimní informace.

Fanoušci na internetu již přemýšlejí nad tím, zda Ronaldo ve skutečnosti potřebuje něco skrývat, ale jde spíše o běžnou praxi světových celebrit, které si musí před zvědavou veřejností vybudovat potřebnou stěnu izolace.

Domů
Sdílet
Diskuse