Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2018 19:14
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Podej maximální výkon při tréninku. Novou ženskou adidas kolekci inspirovaly Karlie Kloss nebo Dua Lipa

SPORT ADIDAS GOLF
Uložit Uložené

adidas Women představil kolekci Statement Collection. Je speciálně navržená tak, aby pomáhala ženám při jakémkoli tréninku.

Pokud sportuješ, mělo by pro tebe být důležité nosit takové oblečení, které ti zaručí pohodlí a zároveň oporu během jakéhokoli cvičení, ať už jde o ranní jógu nebo podvečerní hodinu HIIT. adidas proto představuje kolekci, která je určena přímo pro tebe. Nosí je sportovkyně i topmodelky.

adidas Statement Collection je kolekce nabízející výjimečné sportovní styly pro ženy, ve kterém se budeš cítit dobře. Skládá se z dvacítky vzájemně se doplňujících kousků – od sportovních podprsenek, přes legíny, bundy, tréninkovou obuv až po doplňky. Tyto kousky tvoří výrazné outfity, díky kterým se na ulici budeš cítit skvěle.

Podej maximální výkon při tréninku. Novou ženskou adidas kolekci inspirovaly Karlie Kloss nebo Dua Lipa
Zdroj: adidas

Jejich design tvoří mj. geometrické tvary inspirované návrhářkou Stellou McCartney a speciální technologie Climalite odvádí pot od těla a udržuje ho tak v naprostém suchu. Obojí prvky vytváří jedinečnou kombinaci.

„Ženy tvoří motor fitness hnutí po celém světě tím, že opouštějí rutinu a naopak je jim bližší všestranný přístup k tréninku a cvičení, aniž by ale opomněly otázku stylingu. A právě toto stojí za vznikem kolekce Statement,“ vysvětluje Josefine Aberg, viceprezidentka adidas Training pro design.

Celá tato tréninková kolekce je vystavěna okolo tří typů sportovních podprsenek a kombinují několik různých prvků, z nichž každé jsou vhodné na jinou zátěž.

Podej maximální výkon při tréninku. Novou ženskou adidas kolekci inspirovaly Karlie Kloss nebo Dua Lipa
Zdroj: adidas

ALL ME

Tato podprsenka zaručí vynikající oporu při menší velikosti poprsí. Zajišťuje zároveň pohodlí a volný pohyb. Poskytují variabilní styly řešení upnutí ramínek, to pro různé zpevnění. Přesně jak ti bude vyhovovat.

DON'T REST

Podprsenka „Don't Rest“ jejíž součástí je střední komprese, jež poskytuje oporu až do velikosti košíčků C, má klasický sportovní střih s atletickým lookem a se stabilizačními prvky. 

STRONGER FOR IT

„Stronger for It“ v sobě obsahuje perfektní systém pro větší velikosti košíčků. Speciální technologie zajišťující oporu proti pohupování a nadskakování poprsí zajišťuje ženě pocit bezpečí i při těch nejintenzivnějších tréninzích. Nastavitelná ramínka je možné upnout do různých stylů.

Podej maximální výkon při tréninku. Novou ženskou adidas kolekci inspirovaly Karlie Kloss nebo Dua Lipa
Zdroj: adidas
 

Na kolekci se kromě profesionálních designérů podíleli také osobnosti adidas Women jako Dua Lipa, Karlie Kloss, Shay Mitchell, Hannah Bronfman či Garbine Muguruza. Kdždá z nich je jiná a každá z nich má rozdílný postoj k pojetí tréninku. 

„Kombinace je to zajímavá, protože dává příležitost trénovat nebo závodit, ale zároveň se cítit pohodlně a krásně. Statement Collection dodává jistotu, že budete jak módní, tak zároveň ctižádostiví – tyto dvě věci jsou kompatibilní,“ říká profesionální tenistka Garbiñe Muguruza.

Podobný názor má supermodelka Karlie Kloss. Módu i sport vnímá jako formy sebevyjádření. „Když cvičím, ráda nosím věci, ve kterých se cítím jistě, ale zároveň jsou pohodlné. To je také důvod, proč jsem ze Statement Collection opravdu nadšená – kousky jsou to stylové a velmi dobře se nosí. Jedna z mých oblíbených je bunda Heartracer, která je superpohodlná, ale také má elegantní prvky jako vysoký límec a asymetrický zip,“ řekla Karlie.

adidas Statement Collection je v prodeji on-line na www.adidas.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse