Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2019 15:11
Čas čtení 0:00
Kristina Bečková

Ariana Grande jako nejmladší headlinerka v historii ovládne Coachellu. Kdo se k ní přidá?

HUDBA
Uložit Uložené

Na své si přijdou fanouškové popu, hip hopu, rocku, ale i stále oblíbenějšího korejského popu.

Na světě snad neexistuje populárnější a instagramovanější festival, než je Coachella. Každý rok v dubnu se na poušti v Kalifornii setkají stovky celebrit, aby předvedly své nejstylovější outfity a zatancovaly si na písničky oblíbených interpretů.

Coachella je skutečně špička mezi festivaly, čehož důkazem je fakt, že každý rok jsou lístky vyprodány téměř okamžitě. A to i přesto, že se jejich cena pohybuje ve stovkách až tisících dolarů. Není se čemu divit, organizátoři na pódia v Indiu přinesou vždy ta nejžhavější jména a jinak tomu nebude ani letos.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Coachella (@coachella),

Festival trvá tři dny po dvou víkendech, během nichž jsou vystupující stejní. V pátek to jako headliner odpálí Childish Gambino, který má za sebou mimořádně úspěšný hudební rok. Singl This is America mu vynesl čtyři nominace na Grammy a návštěvníky festivalu tedy čeká hned v první den pořádný zážitek.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sony Music U (@sonymusicu),

Kromě Donalda v pátek vystoupí Jaden Smith, Janelle Monaé či The 1975. O pořádnou party se postarají Diplo a DJ Snake a fanoušky korejského popu jistě potěší přítomnost dívčí skupiny BLACKPINK.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The1975 (@the1975),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BLΛƆKPIИK (@blackpinkofficial),

Psychedeličtí rockeři Tame Impala byli oznámení jako headlineři sobotního večera. Představí se i talentovaná sestra Beyoncé Solange, vycházející hvězdy Billie Eilish a Bazzi, J Baldvin, Wiz Khalifa nebo staří dobří Weezer. Velkým překvapením je koncert oblíbeného herce a nejvíce sexy muže světa, Idrise Elby.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tame Impala (@tame__impala),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa billie eilish (@wherearetheavocados),

V neděli velkolepý festival ukončí popová princezna Ariana Grande. Ta se díky působení na Coachelle stane nejmladší headlinerkou v historii. Společnost jí v neděli budou dělat jména jako Khalid, YG, Bad Bunny či CHVRCHES, kteří také vystoupí letos na festivalu Grape v Piešťanech. Za DJ pult se postaví oblíbený Dillon Francis a Zedd, kterému se letos také ušla nějaká ta nominace na Grammy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Khalid (خالد) (@thegr8khalid),

A možná se ptáš, kdo to je Gucci Gang, který vystoupí na Coachelle v neděli? Nejsi jediný, tento název zmátl celý svět, ale záhada je vyřešena. Jako seskupení Gucci Gang vystoupí autor stejnojmenného hitu Lil Pump, a to spolu s Gucci Manem a Smokepurppem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @lilpump,

Již nyní můžeme s jistotou říci, že tento rok bude na Coachelle silný, alespoň co se hudební stránky týče. Vystoupení svých oblíbených interpretů budeš moci sledovat na streamech, které budou v době konání dostupné na YouTube, a to během obou víkendů.

A pokud bys měl zájem tento festival prožít na vlastní kůži, lístky jdou do prodeje 4. ledna ve 20:00 našeho času na tomto linku. Možná budeš mít štěstí!

Domů
Sdílet
Diskuse