Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2019 10:55
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Barman v ostravské herně prohrál 150 tisíc na automatech, opil se a zmizel

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Finanční krize řešená alkoholem a automaty není dobrý nápad.

Takzvané „výherní automaty“ nejsou výherními automaty. To, že se jejich hraní může velmi nepříjemně prodražit, si vyzkoušel barman z jedné ostravské herny. Do provozovny zamířila žena, která chtěla být obsloužena, za barem ale jaksi nikdo nebyl přítomen.

Když se ani po dlouhých třiceti minutách čekání neukázala žádná obsluha, návštěvnice raději zavolala policii. Na místo přijela hlídka a ta brzy po příjezdu zjistila okolnosti barmanova tajemného zmizení: na automatech prohrál 149 tisíc a aby na tuto okolnost zapomněl, tak se velmi silně opil. Z místa činu následně odešel, nechal přitom hernu otevřenou.

Žena v ostravské herně nedohledala obsluhu. Barman totiž prohrál 150 tisíc na automatech, opil se a zmizel
Žena v ostravské herně nedohledala obsluhu. Barman totiž prohrál 150 tisíc na automatech, opil se a zmizel Zdroj: Bru-nO/Pixabay

Největší problém však činilo, že tyto peníze nebyly jeho. Vzal je provozovateli podniku. Do baru se vrátil až poté, co mu zavolala provozní, a než mohl vůbec podat policii jakékoli vysvětlení, musel vystřízlivět. 

„Podezřelý byl zadržen, výslech absolvoval v době, kdy byl schopen procesních úkonů,“ uvedla policejní mluvčí Gabriela Pokorná. Muž se přiznal, že u automatů seděl tři hodiny a už předchozí den ukradl 15 tisíc. Nyní mu hrozí odnětí svobody až na pět let. Poučení je jasné: nehraj automaty, protože nevrátíš se plnej vaty.

Domů
Sdílet
Diskuse