Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2019 13:21
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Na světovém ESL Katowice se hráči utkají v prvním oficiálním Fortnite turnaji o více než 13 milionů korun

TECH
Uložit Uložené

ESL Katowice přivítá první turnaj ve Fortnite.

ESL Katowice je jedním z největší herních svátků, který se v Evropě pravidelně koná. Je dějištěm neúprosných virtuálních bitev hned v několik hrách, na jejichž konci si výherci rozdají více než 22 milionů korun (880 tisíc eur).

Letošní ročník představí velký souboj elit v populárním Fortnitu, který je aktuálně nejvýraznější multiplayer hrou na trhu. Soutěž se bude rozkládat během obou víkendů ESL Katowice.

V prvním víkendu (23.–24. března) se utká 100 nejlepších polských hráčů a poperou se o 2,2 milionu korun (85 tisíc eur). Následující víkend (1.–3. března) se bude konat mezinárodní turnaj, ve kterém se bude hrát dokonce o 11 milionů korun (439 tisíc eur).

Pokud si tuto řežbu nechceš nechat ujít, oba víkendy se budou online streamovat a můžeš si tak napětí vychutnat z pohodlí domova.

Updaty s rozumem

Studio Epic Games, stojící za hrou Fortnite, před nedávném také vydalo prohlášení, že nebude před velkými turnaji vydávat nové updaty do hry, jenž by mohly určitým způsobem ovlivnit herní mechaniku. Aby tak hráčům nevytvářeli zbytečné problémy a nedostávali je tak do nečekaných situací.

Domů
Sdílet
Diskuse