Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2019 12:20
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Seriál ze světa Resident Evil od Netflixu by se měl zaměřit na temné pozadí společnosti Umbrella

Seriál ze světa Resident Evil od Netflixu by se měl zaměřit na temné pozadí společnosti Umbrella
Zdroj: Capcom R&D Division 1
FILMY A SERIÁLY RESIDENT EVIL
Uložit Uložené

Herní fanoušci jistě vědí, že univerzum Resident Evil nabízí mnohem více, než jsme dosud viděli ve filmech.

V roce 2002 nadšence akčního a hororového žánru zaujala svůdná Ukrajinka Milla Jovovich, která si střihla hlavní roli v Resident Evil. Od té doby mohli diváci sledovat hned několik titulů z této série. Jejich kvalita však byla poměrné kolísavá a někdy se nacházela hluboko pod průměrem.

Podle portálu Deadline by se měl ale Netflix pokusit sérii oživit prostřednictvím napínavého seriálu. O produkci se údajně postará německá společnost Constantin Film, která stála také za filmy. V aktuální době Netflix hledá showrunnera celého projektu.

Kompetentní osoby se zatím k věci nevyjádřily, ale podle zdrojů blízkých portálu Deadline by měl seriál prohloubit celkovou mytologii světa Resident Evil. Tím pádem se detailněji podíváme například na pozadí tajemné korporace Umbrella a na hrozivé následky, o které se postaral T-virus.

Co si o celém projektu myslet? Na zahraničních fórech někteří uživatelé projevili radost, ale jiní seriálový Resident Evil už předem zavrhli. Jako důvod uvádějí zejména fakt, že filmová série, za níž stojí Constantin Film, opravdu nepatří mezi žádný vrchol kinematografie.

Doporučeno
Resident Evil 4 je tu. Vyšla nejlepší hra roku už v březnu? (Recenze) Resident Evil 4 je tu. Vyšla nejlepší hra roku už v březnu? (Recenze) 24. března 2023 12:30

Jejich poslední snímek ze světa Resident Evil s podtitulem The Final Chapter si například na Rotten Tomatoes odnesl průměrné hodnocení 4.5/10. Jak se líbil tobě? A co si myslíš o seriálové verzi Resident Evil?

Domů
Sdílet
Diskuse