Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2019 14:33
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Utubering odsoudil Taryho chování. Na festival má zákaz

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Malému chlapci zároveň nabídli lístky na festival zdarma.

Arogantní výpad na fanouška (o kterém jsme psali zde), kdy se malému chlapci Tary vysmál, že má málo peněz, se stal tématem posledních dní. Jakou by měl youtuber vlastně nést zodpovědnost, jakým způsobem vystupovat a jak se k problémům postavit?

Zatímco Tary se stále neomluvil a nad situací jen mávl rukou s dodatkem, že „to byla pouhá sranda“, ostatním influencerům i široké veřejnosti taková výmluva nestačila a společně se na sociálních sítích spojili proti němu.

Vyjádřili se největší youtubové hvězdy: Kovy, Jirka Král, Shopaholic Nicol a další a nyní i organizátoři Utuberingu – jednoho z největších festivalů, který každoročně organizuje akce pro příznivce internetových hvězd.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Taras 'Tary' Povoroznyk (@taraspovoroznyk),

Doporučeno
Tary se chová jako kretén, nebuď jako on. Jak Jirka Král, Kovy, Shopaholic Nicol nebo TMBK‏ reagují na jeho aroganci? Tary se chová jako kretén, nebuď jako on. Jak Jirka Král, Kovy, Shopaholic Nicol nebo TMBK‏ reagují na jeho aroganci? 4. března 2019 21:43

„Tary na Utuberingu vystupovat nebude. Účast na festivalu pro něj měla být prestiž a zároveň by to mohlo pomoct zvednout jeho reputaci, která nebyla dobrá. Tary vydal video o jeho šílené jízdě v autě, ale nechtěl jsem nad ním úplně lámat hůl. Domluvili jsme se na tom, že pokud udělá ještě nějaký takový průser, tak na Utuberingu nebude. Myslel jsem, že to pochopí,“ řekl ředitel festivalu Lukáš Dejl.

„Ke svému fanouškovi se zachoval hodně ošklivě, myslíme si, že to je absolutní strop a porušení toho, co má Utubering plnit. Dáváme jasně najevo, že tohle určitě nechceme,“ dodává a zároveň dotčenému chlapci nabídl kompenzaci.

„Pokud někdo toho kluka znáte, dejte mu kontakt a my mu věnujeme lístky na Utubering, abychom mu ukázali, že ne všichni youtubeři se chovají ke svým fanouškům takto,“ uzavírá Dejl.

Tary se ke kauze zatím nijak nevyjádřil, kauzu však i nadále budeme sledovat.

Domů
Sdílet
Diskuse