Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2019 10:46
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Já nemám drahé oblečení, to ty máš málo peněz. Tary arogantně urazil malého chlapce a všechno si natočil

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Tarymu se podařil další přešlap. Po neúměrně rychlé jízdě ponížil svého fanouška.

Jeden z nejaktivnějších současných youtuberů – Tary – má na kontě další kontroverzi. Ještě nedávno přitom musel vysvětlovat přehnaně rychlou a nebezpečnou jízdu ve svém Audi A7. Chtěl se pochlubit, ale místo toho porušil pravidla silničního provozu a ohrozil další řidiče

Doporučeno
Tary se chová jako kretén, nebuď jako on. Jak Jirka Král, Kovy, Shopaholic Nicol nebo TMBK‏ reagují na jeho aroganci? Tary se chová jako kretén, nebuď jako on. Jak Jirka Král, Kovy, Shopaholic Nicol nebo TMBK‏ reagují na jeho aroganci? 4. března 2019 21:43

Kauza si tehdy vysloužila velké množství reakcí dalších českých influencerů, kteří se proti takovému chování ostře vymezili. Tehdy přišel o několik desítek tisíc odběratelů, i přesto má nyní stále přes 700 tisíc subscriberů, což by pro něj mělo znamenat i určitou míru zodpovědnosti vůči svým sledujícím. Tarymu je to však očividně jedno a ve svém zbrklém chování pokračuje.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Taras 'Tary' Povoroznyk (@taraspovoroznyk),

Poslední vlnu nepokoje si vysloužil, když na streamu natočil dětského fanouška, který se ho zeptal, proč nosí drahé oblečení. „Já nemám drahé oblečení, to ty máš málo peněz,“ arogantně zaútočil na dobře míněný dotaz malého chlapce. Všechno si samozřejmě natáčel a nechal se povzbudit dalšími dětmi.

Doporučeno
Utubering odsoudil Taryho chování. Na festival má zákaz Utubering odsoudil Taryho chování. Na festival má zákaz 5. března 2019 14:33

Je otázka, jak si takové chování může dovolit šestadvacetiletý influencer vůči dětskému publiku a zda chtějí youtubové festivaly i další akce (pořádané podobně jako tento v obchodních centrech) nadále podporovat někoho, kdo ponižuje před dalšími dětmi svoje fanoušky. Na nich přitom velmi dobře vydělává – prodává akční figurky, trika i další merchandise.

Na situaci upozornil Johny Machette na svém Twitteru. Přijde brzy další omluva, která ovšem problémového youtubera Taryho nijak neřeší?


Domů
Sdílet
Diskuse