Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2019 21:53
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vyprovodil Ajax španělský Real Madrid z Ligy mistrů už v prvním poločase? Nizozemci možná velkoklub pokořili rychlými góly

SPORT
Uložit Uložené

Fotbalisté Ajaxu vyběhli na trávník s obrovskou motivací.

Real Madrid zažil za uplynulý týden dvě potupné prohry od největšího rivala FC Barcelona a ani v Lize mistrů ho nečekal lehký soupeř. Nizozemský Ajax Amsterdam hrál v prvním zápase osmifinále proti Madridskému celku na vysoké úrovni, Real podle mnohých fanoušků zvítězil se štěstím a o všem se mělo rozhodnout až na Santiago Bernabeu.

Ajax vyběhl do zápasu s obrovským nasazením, což se vyplatilo hned v 7. minutě. Po zpětné přihrávce parádně namířil Hakim Ziyech a otevíral skóre zápasu. Stav dvojzápasu byl v té chvíli 2:2, avšak Real stále postupoval, protože na hřišti soupeře dokázal vstřelit dva góly. Situace se však zanedlouho změnila.

Ofenzíva Ajaxu předváděla parádní výkon, v jejím čele se střídali Tadić, Neres i střelec Ziyech a spolupráce se vyplatila. Po parádní akci Tadiće, kdy si vychutnal několik hráčů Realu a přidal i efektní otočku na styl Zidana, přihrál přímo před bránu odkrytému Neresovi a ten si už madridského brankáře vychutnal gólem na 0:2.

Ziyech 0:1

Neres 0:2

Domů
Sdílet
Diskuse