Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. června 2019 13:31
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Lena Headey z Game of Thrones chtěla pro Cersei lepší smrt

Lena Headey z Game of Thrones chtěla pro Cersei lepší smrt
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Souhlasíš s herečkou i ty?

„Pochopitelně sníte o své smrti. V této show můžete zemřít jakýmkoliv způsobem. Byla jsem tedy zcela nespokojená. Ale myslím si, že nemohli potěšit zcela všechny,“ řekla pro The Guardian herečka Lena Headey na osud své postavy z Game of Thrones.

Zdá se tedy, že se vůči zakončení dějové linie Cersei vyhradili nejen mnozí diváci, ale také samotná představitelka královny z rodu Lannisterů. Podobný přístup k její smrti jsme vyjádřili i v našem článku, kde jsme úmrtí v náručí Jaimeho vzhledem k jejím hrozivým skutkům z minulosti označili za příliš milosrdné.

Pro Guardian dále Headey prozradila, že s členy štábu Game of Thrones, které Lena nazývá „Throners“, nadále udržuje kontakt prostřednictvím velké skupiny na WhatsAppu. V tomto se přístup herečky velmi odlišuje od kaskadéra Vladimíra Furdíka ztvárňující Night Kinga, který se s herci příliš nevídá.

„My se setkáváme spíše na takových akcích jako Comic-Con. Tehdy se máme možnost vidět a pokecáme,“ řekl pro náš portál Vladimír Furdík a dále se s humorem vyjádřil k tomu, proč nemá zájem udržovat dlouhodobé kontakty:

„Já se nějak nesnažím udržovat kontakty nebo si nevyměňují maily ve stylu, že budeš mi chybět a chci tě vidět. Spíš dej mi pokoj (smích). Ale je pár takových lidí. Například s Markem Strongem si napíšu několik mailů. Ale žádné blízké kamarádství. Já nemám čas (smích). Mám práci a pak jsem s rodinou a musím být doma, okopávat kolem zahrady, přenášet kameny z bodu A do bodu B a podobně.“

Doporučeno
Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) Vladimír Furdík: Night King měl sedět na Železném trůnu, Daenerys byla od začátku tak trochu bláznivá (Rozhovor) 18. května 2019 19:35
Domů
Sdílet
Diskuse