Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2019 21:03
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Spider-Man: Far From Home vydělal už miliardu a stává se nejvýdělečnější filmem s pavoučím mužem

Spider-Man: Far From Home vydělal už miliardu a stává se nejvýdělečnější filmem s pavoučím mužem
Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po bondovce Skyfall jde teprve o druhý snímek studia Sony, který tohoto milníku dosáhl.

Už v našem nedělním vydání tradičního přehledu filmových tržeb jsme tě informovali o tom, že se komiksovce Spider-Man: Far from Home daří výrazně lépe, než jednotce s podtitulem Homecoming. Snímek měl po třech týdnech v kinech na svém kontě již více než 970 milionů dolarů celosvětově (jednotka za celé své působení v kinech dosáhla „pouhých“ 880 milionů). Vytoužená miliarda byla už jen otázkou času.

No a ten den dnes konečně nastal. Spider-Man: Far From Home oficiálně pokořilo hranici jedné miliardy a stává se vůbec prvním filmem s pavoučím mužem, kterému se tento úspěch podařil. Zajímavostí také je, že Far From Home je teprve druhým snímkem studia Sony s celosvětovým výdělkem větším než jedna miliarda (dosud to zvládla pouze bondovka Skyfall1,1 miliardy).

Zdá se tedy, že partnerství s Marvel Studios přineslo požadované ovoce a v Sony tak momentálně nemají žádný důvod něco měnit. Spidey bezpochyby zůstane součástí MCU a určitě se dočkáme i dalších sólovek s Tomem Hollandem. Samozřejmě, studiu Sony k tomuto úspěchu gratulujeme.

Domů
Sdílet
Diskuse