Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2019 9:25
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Balmain, Dior či Prada. Domácí známé tváře předvedly outfity za desítky tisíc korun

Balmain, Dior či Prada. Domácí známé tváře předvedly outfity za desítky tisíc korun
Zdroj: Instagram / @daniela_pestova & @martinahornakova
MÓDA
Uložit Uložené

V článku opět nebudou chybět Yzomandias nebo Dalyb, avšak naší pozornosti tentokrát neušel ani Zachy.

Léto je definitivně minulostí, avšak následujícími řádky a záběry si ho přeci jen ještě na chvíli připomeneme. Známé tváře z Česka a Slovenska nám totiž naposledy předvedly outfity laděné do teplejšího počasí.

Kluci z labelu Milion Plus, Separ, Paulie Garand, Dalyb či Zachy se módy rozhodně nebojí a do svého vzhledu nejednou vrážejí nemalé finanční obnosy.

V určitých případech je to výrazně vidět, ale někteří nosí drahé kousky nenápadnějším způsobem. Teď už ale samotné záběry.

Doporučeno
Jak zneužívají firmy po celém světě popularitu značky Supreme? Jak zneužívají firmy po celém světě popularitu značky Supreme? 2. září 2019 10:40

Daniela Peštová stále patří mezi nejatraktivnější ženy v Československu a s módou je dobrá přítelkyně. Na fotografií níže uvidíš topmodelku v „kimonu“ Balenciaga a džínách Frankfurt, které by měly být povinnou výbavou každého šatníku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova) on

Roztřepené džíny americké značky 3x1 v kombinaci s jednoduchým modrým topem od Balmain hodnotíme také kladně.

Doporučeno
Mladá designérka navrhla kolekci pro český olympijský tým v Tokiu. Chce si splnit sen a vylepšit stejnokroje sportovců (Rozhovor) Mladá designérka navrhla kolekci pro český olympijský tým v Tokiu. Chce si splnit sen a vylepšit stejnokroje sportovců (Rozhovor) 10. září 2019 18:38
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniela Pestova (@daniela_pestova) on

Jako ryba ve vodě se v módním prostředí cítí i Monika Marešová, kterou jsme snad ještě neviděli vysloveně špatně oblečenou. Tentokrát nás zaujala zejména díky motorkářské bundě z dílny CELINE.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova) on

Raper Paulie Garand po boku nové partnerky v teniskách adidas Originals a košili Lazy Oaf, kterou v případě zájmu najdeš v nabídce českého obchodu Freshlabels.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paulie Garand (@pauliegarand) on

Jeden z nejvytíženějších DJů v našich končinách je v Praze poměrně často a nikdy přitom nezapomene na návštěvu některého z butiků známých módních domů. Naposledy si Dalyb udělal radost nákupem kousků Prada.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by TEEN[R]AGE (@dalybhahacrew) on

Na MBPFW se to jen hemžilo známými tvářemi a Martina Horňáková aka Moma vytáhla jeden z nejlepších outfitů vůbec. Prodlouženou bílou košili a holínky sahající až do poloviny stehen jsme si zamilovali na první pohled.

Doporučeno
Jaké úplatky dává resell mafie prodejcům, pokud chce koupit 50 párů tenisek Yeezy nebo Off-White? Jaké úplatky dává resell mafie prodejcům, pokud chce koupit 50 párů tenisek Yeezy nebo Off-White? 1. září 2019 18:40
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Moma (@martinahornakova) on

Separ si užívá plody dlouholeté práce, když stále častěji sahá po high fashion kouscích a prémiových značkách. Sérii festivalů Hip Hop Žije si vychutnával například i v různých modelech Off-White od Virgila Abloha.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by (@separ__dms) on

Módní minimalismus dotažený do dokonalosti v podání Petry Mackové. Rozená Slovenka si může obléci v podstatě cokoli a bude to na ní vypadat fantasticky. V daném případě to je kabát z dílen Zara, svetr Acne Studios a džíny australské značky bassike.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petra (@pepamack) on

Na pražském týdnu módy se objevil také Lukáš Zachara, který vsadil na oranžovou kombinézu, zda udělal dobře, už s radostí necháme na tvém posouzení.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by LUKÁŠ ZACHARA. (@zachy_zacharaa) on

Silueta B-22 od Dior patří mezi nejkrásnější tenisky, které jsme mohli na Yzomandiasovi vidět.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milion+ Ent. (@milionplus) on

 

Českou značku LAFORMELA prezentovala v ulicích Prahy během týdne módy například i Tereza Haščáková známější spíše pod pseudonymem TTAPPLE.

Doporučeno
Supreme nosil už v roce 1997, dnes vlastní první resell obchod v Rakousku (Rozhovor) Supreme nosil už v roce 1997, dnes vlastní první resell obchod v Rakousku (Rozhovor) 14. září 2019 15:16

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by (@ttapple) on

Šaty domácí značky ODIVI, kabelku Dior a náušnice Antipearle zvolila na MBPFW módní blogerka Alexandra Sedláčková.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova) on

Závěr tentokrát bude patřit Monice Bagárové, která předvedla své svůdné já v motorkářské bundě.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika) on

V případě, že se o módní dění zajímáš i trochu blíže, tak určitě nezapomeň navštívit náš instagramový účet @refreshermarket, který ti poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse