Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2019 9:00
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Sorry, ale gangster se nefotí. Azurit Kingdom jsou v trapu zavření a vydávají nový videoklip

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Azurit Kingdom posílá videoklip ke zbrusu novému albu Syndikát.

Nové album ostravské trojice Azurit Kingdom čítající Sergeie Barracudu, Pastora a DJ Bussyho s názvem Syndikát je venku necelých 14 dní a skladba, která celý projekt otevírá, už má svůj videoklip.

V tracku Sorry oba rapeři zpívají do autotunu a vysvětlují, proč se gangsteři nefotí. Skladba dostala fascinující videoklip, ve kterém se s AK dostáváme na privátní party plné sexu, zbraní a ilegálních radovánek. O samotný videoklip se postaral Patrik Soldán / Mucha, beat složil Datboigetro. 

Doporučeno
Azurit Kingdom odhaluje cover, tracklist i seznam svých koncertů k novému albu Syndikát Azurit Kingdom odhaluje cover, tracklist i seznam svých koncertů k novému albu Syndikát 19. září 2019 13:02

Spolu s albem label spustil i předprodej na AK Syndikát Tour, která první zastávkou v Brně na Flédě startuje už 26. října. Sergei, Pastor a Bussy zastavují v šesti městech a fanoušky čeká nová speciální show. Vstupenky je možné kupovat na GoOut.net.

Album můžeš poslechnout například na Spotify nebo nakupovat na e-shopu Azurit Kingdom. Prvních 500 kusů je s podpisem a ke každému zakoupenému albu fanoušci dostanou samolepky zdarma.

Domů
Sdílet
Diskuse