Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2019 21:25
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Vikingové čelí v krvavém traileru poslední série invazi Rusů i bratrovražedné válce. Přežije to Bjorn?

Vikingové čelí v krvavém traileru poslední série invazi Rusů i bratrovražedné válce. Přežije to Bjorn?
Zdroj: History
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Plnohodnotný trailer pro 6. a zároveň poslední sérii Vikingů odhaluje, na co se můžeme těšit.

Vikingové budou jistě chtít odejít z televizních vod na vrcholu. Těžko říct, zda se k němu dokážou propracovat, určitě bychom asi ale neměli čekat kvalitu prvních dvou sérií. Dnešní trailer pro tu šestou sází na oblíbené postavy, další machinace, intriky, zrady a hlavně množství soubojů na život a na smrt. Kattegat a vlastně celou Skandinávii totiž čeká invaze Rusů.

Pomůže jim Ivar, který se setká s Princem Olegem, ještě krutější vládcem, než byl Ivar samotný. Toho však Bjorn zbavil koruny a zachránil tak lidi trpící pod jeho krutovládou. Společně se však rozhodnou dobýt Skandinávii, a tak se musí Vikingové ještě jednou naposledy spojit a zachránit svou zem.

Poslední série začne na kanálu History 4. prosince 2019. sestává bude z 20 epizod a tvůrce Michael Hirsch ujišťuje diváky, že vypráví příběh Ragnara Lothbroka přesně tak, jak si to představovali, a že fanoušci budou spokojeni (i když by se měli připravit na množství emocí).

Domů
Sdílet
Diskuse