Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2019 16:06
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Jsem Paris Hilton, představil se opilec brněnským policistům. Předtím tvrdil, že je Portugalec

NEWS
Uložit Uložené

Muži zákona se nenechali oklamat a vzali jej do vazby.

Vzácná návštěva podle veškerých okolností zavítala v pátek odpoledne do brněnských Horních Heršpic. Městští policisté byli přivoláni na místo, kam údajně přijela Paris Hilton. Představil se jim tak totiž opilec, který ležel v Heršpické ulici. Se zprávou přišel Týdeník policie.

Doporučeno
Největší loupež na České poště nemá dodnes viníka. Trest za krádež 28,5 milionů korun tehdy odnesli její zaměstnanci Největší loupež na České poště nemá dodnes viníka. Trest za krádež 28,5 milionů korun tehdy odnesli její zaměstnanci 10. října 2019 17:52

Žena zalarmovala městské strážníky, když si všimla bezvládného těla ležícího na Heršpické ulici, kolem kterého se povalovaly prázdné lahve tvrdého alkoholu. Přivolaná hlídka na místě následně zaregistrovala muže, který byl evidentně opilý, velice špinavý a pokoušel se vstát.

Při pokusu o zjištění totožnosti se muži zákona nejprve od opilce dozvěděli, že je Portugalec. Poté se jim představil jako Paris Hilton. Veškerá legrace ale skončila ve chvíli, kdy došlo na dechovou zkoušku. „Muž nadýchal 3,02 promile a strážníci mu oznámili, že je podezřelý ze znečištění veřejného prostranství," uvedla mluvčí Tereza Kadrnožková.

Třiatřicetiletý muž se následně policistům legitimoval, uznal, že nepořádek udělal on a vysvětlil, že se opil kvůli žalu ze ztráty kamaráda.  Policisté následně muže naložili do auta a odvezli na záchytnou stanici. Muž je obviněn z přestupku, který s ním bude projednávat správní orgán.

Domů
Sdílet
Diskuse