Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2019 18:22
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Další velkolepá Avengers událost ve stylu Infinity War a Endgame dorazí možná za 10 let, tvrdí producent z Marvelu

Další velkolepá Avengers událost ve stylu Infinity War a Endgame dorazí možná za 10 let, tvrdí producent z Marvelu
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Zdá se, že Kevin Feige si své obrovské Avengers filmy plánuje trpělivě.

Kevin Feige si své MCU plánuje trpělivě a obezřetně. Jistě, ne všechno mu vyšlo podle představ, ne všechny filmy byly kvalitní, ale když natočíte 22 filmů, je to přirozené. Situace se ale v posledních letech zlepšila a marvelovky stoupají na kvalitě, přízni kritiků a získávají si stále více diváků. I když je nepochybně pravda, že s koncem Infinity Sagy už dali MCU sbohem někteří fanoušci či diváci.

MCU bude totiž nekonečné. Klidně může být součástí Disney+ a kin ve stejné formě pár dalších dekád, které se již postupně plánují. Potvrzují to slova jednoho z producentů Marvel Studios Trinha Trana. Ten zastával pozici výkonného producenta jak u Infinity War, tak i Endgame a pro Disney pracuje i na seriálu Hawkeye. V rozhovoru s CinemaBlend prozradil, že by byl rád, kdyby za 10 let dosáhli něčeho podobného jako s Endgame.

Doporučeno
Tvůrci Avengers: Endgame vysvětlují, proč byla Captain Marvel na scéně tak krátce Tvůrci Avengers: Endgame vysvětlují, proč byla Captain Marvel na scéně tak krátce 7. září 2019 10:57


Neměl přitom na mysli divácký úspěch či tržby. Po více než 10 letech se MCU jistým způsobem uzavřelo, skončila Infinity Saga, některé postavy nás navždy opustily, jiné se zase změnily a některé postupně teprve předají pochodeň. Tran hovoří o tom, jak s nástupem nových filmů a seriálů dostanou ještě větší prostor pro vyprávění zajímavých příběhů, které propojí napříč několika médii. Podle něj je pravděpodobné, že do 10 let uvidíme stejně velký event jako v případě Endgame. A podle nás to přijde možná ještě dříve.

Domů
Sdílet
Diskuse