Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2017 16:05
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Režisér seriálov The Wire či Sopranovci sa v epizóde Black Mirror zameria najmä na humor a sex. Očakávaná 4. séria láka ďalším trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Arkangel, Crocodile, Black Museum a teraz už aj Hang the DJ. Streamovací gigant menom Netflix smelo pokračuje v propagácii jedného z najlepších seriálov súčasnosti.

Trojica (z celkovo šiestich) epizód z očakávanej štvrtej série Black Mirror sa nám svojimi oficiálnymi trailermi a plagátmi už predstavila. Po dieloch s názvami Arkangel, Crocodile a Black Museum sa však dnes môžeme veľmi plynule prehupnúť do druhej polovice a posvietiť si na ďalšiu z nich. Tá nesie názov Hang the DJ a podľa dostupných informácií by nám mala naservírovať akýsi komický alternatívny vesmír, ktorý bude údajne nejakým spôsobom pripomínať epizódu Nosedive z tretej série.

Navyše, výkonná producentka Annabel Jones prezradila, že v nej diváci uvidia aj veľa sexu. O réžiu sa postaral Timothy Van Patten (seriály The Sopranos, The Wire, Rome či Boardwalk Empire) a čo sa hereckého obsadenia týka, objaví sa napríklad Georgina Campbell, Joe Cole aj George Blagden. Epizóde Hang the DJ bude v priebehu nadchádzajúcej série patriť poradové číslo tri. Ďalšie informácie nájdete tu, no teraz si už vychutnajte najnovšiu ukážku.

Režisér seriálov The Wire či Sopranovci sa v epizóde Black Mirror zameria najmä na humor a sex. Očakávaná 4. séria láka ďalším trailerom
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse