Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2017 20:51
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Dwayne Johnson musí zachránit svoji rodinu z hořícího mrakodrapu a očistit své jméno v chystaném snímku Skyscraper

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Rock spojí opět síly s režisérem Rawsonem Marshallem Thurberem, s kterým točili Cental Intelligence.

Dwayne Johnson má v poslední době opravdu nabitý rozvrh a zatím to nevypadá, že by se na tom do budoucna mělo něco měnit. Další chystaný snímek, v němž bude účinkovat, ponese název Skyscraper a natočí ho Rawson Marshall Thurber, který už s The Rockem pracoval na filmu Central Intelligence. Mimo něj se ve filmu objeví i Pablo Schreiber (American Gods), Chin Han (Ghost in the Shell) a Neve Campbell (Scream, House of Cards). Johnson si zahraje hlavního hrdinu, bývalého vůdce záchranného týmu FBI a válečného veterána Willa Forda, který nyní posuzuje bezpečnost mrakodrapů.

Při jedné akci v Číně však začne hořet nejvyšší a nejbezpečnější budova světa a vina je přisuzována jemu. Hledaný Will tak musí najít pravé pachatele, očistit své jméno a ještě k tomu všemu zachránit svoji rodinu, která je uvězněna v budově nad šlehajícími plameny. Snímek Skyscraper se v USA dočká premiéry 13. července (júl) 2018, u nás si zatím musíme počkat. 

Dwayne Johnson musí zachránit svoji rodinu z hořícího mrakodrapu a očistit své jméno v chystaném snímku Skyscraper
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse