Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2017 0:24
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Spin-off o démonické jeptišce z hororu V zajetí démonů se začne natáčet už tento týden

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Premiéra je naplánována na příští rok.

Nejnovější spin-off The Conjuring, který ponese název The Nun, se začne natáčet už tento týden. Jak napovídá název, jeho děj se bude točit kolem démona jeptišky, který se poprvé objevil v The Conjuring 2. The Nun přijde do kin v roce 2018, ještě předtím nás ale čeká druhé pokračování spin-offu o posedlé panence, které ponese název Annabelle: Creation. Stejně jako v předchozích třech filmech série se i v The Nun setkáme s Edem (Patrick Wilson) a Lorraine Warren (Vera Farmiga) a spoustou paranormálních jevů. V snímku budou účinkovat i jména jako Demián Bichir (The Hateful Eight) nebo Taissa Farmiga (American Horror Story). Režírovat bude Corin Hardy (The Hallow) a byl to právě on, kdo na svém Twitteru oznámil, že se tento týden poprvé rozjedou kamery

Zatím však víme velmi málo jako o ději, tak o dalších hercích, kteří budou ve spin-offu účinkovat. Avšak Corin Hardy už dříve dokázal, že je schopným režisérem hororových snímků, který dokáže diváky překvapit a rozhodně má dobrý potenciál. My jen doufáme, že se nebude bát experimentovat a na rozdíl od loňské Annabelle nám přinese spin-off, který bude strašidelný a bude mít i nějakou přidanou hodnotu. A jelikož natáčení začíná už nyní, je pravděpodobné, že by premiéra mohla být už v prvním čtvrtletí příštího roku. 

Spin-off o démonické jeptišce z hororu V zajetí démonů se začne natáčet už tento týden
Zdroj: Blumhouse
Domů
Sdílet
Diskuse