Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2016 17:21
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

6. série Walking Dead skončila velkým cliffhangerem s Neganem. Co se to vlastně stalo?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Negan se dostal na scénu a začal toužit po krvi.

Předpokládáme, že pokud jste tento článek otevřeli, už jste poslední část The Walking Dead viděli. Pokud ne, tak rychle odeberte pryč, protože si v několika větách řekneme, co se to vlastně na konci 6. série stalo. Negan se konečně dostal na scénu a jeho nástup byl skutečně působivý. Je jedno, jestli čtete komiks, dle kterého se seriál natáčí (s velkými změnami), nebo jen sledujete seriál. Pravděpodobně jste se dostali k spoileru o tom, co Negan udělá jisté postavě. Walking Dead se už nejednou vyhnulo smrti dané postavy z komiksu, částečně proto, aby byl divák do budoucna v napětí a nejistý, zda se bude příběh odehrávat stejně, z části proto, že si jde takříkajíc vlastní cestou.

V posledních minutách 6. série jsme tak viděli Negana, jak zabil jednu z klíčových postav. Namísto úžasné a brutální scény jsme tak dostali cliffhanger, na který bude nadávat většina diváků. No, takto to v televizi chodí. Co myslíte, která postava si to odnesla? Rick to s největší pravděpodobností nebyl, stejně tak jeho syn Carl nebo Maggie. Pokud bych měl tipnout, vyjde mi, že to nejspíše bude někdo z trojice Glenn, Abraham a Daryl. Co si myslíte vy? Se kterou postavou se kvůli Neganovi navždy rozloučíme, respektive čí seriálovou smrt byste si přáli? Naši recenzi 6. série si můžete přijít přečíst zítra.

Domů
Sdílet
Diskuse