Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2019 8:27
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Tvůrci Zaklínače plánují na Netflixu natočit 7 sérií. Nové obrázky odhalují postavy blízko smrti

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Showrunnerka seriálu má celkem jasný plán.

Netflix teprve předevčírem uvolnil nový trailer pro seriálového Zaklínače. Všech 8 epizod se dočkáme 20. prosince a následně začne dlouhé čekání na další série. Showrunnerka série Lauren S. Hissrich se vyjádřila k mnoha věcem, ale o těch si něco povíme později. Dnes pro tebe máme informaci týkající se plánované délky seriálu.

„Vytvořila jsem základní kostru příběhu na 7 sérií. Momentálně se sami sebe ptáme: ‚Jak navrhnout příběh tak, aby diváky zajímal tolik let?'. Nejhorší, co bychom mohli udělat, je to, že bychom celou naši energii vložili do jediné série a nepřemýšleli nad tím, co by tyto postavy mohlo čekat v budoucnosti.“

Mapování příběhu je však jen orientační směrnicí pro určení počtu sérií. Záležet bude na několika faktorech. Netflix může seriál navíc leckdy zrušit, což v minulých letech dělal velmi rád (a dělá to do dnešního dne). Může chtít více epizod na sérii nebo požádat od tvůrců, aby seriál natáhli. Roztáhnout ho mohou i samotní scénáristé, kteří zjistí, že nakonec budou potřebovat více času. Níže se můžeš podívat na 8 nových obrázků.

Domů
Sdílet
Diskuse