Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2019 12:18
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

Nový podcast Netflixu bude spin-off postapokalyptické komedie Daybreak. Spoluprací se Spotify chce předběhnout konkurenci

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Je to první původní podcast od Netflixu, který vypráví příběh fiktivních postav ze světa jejich vlastního seriálu.

Portál Variety informoval o novém podcastu, který vytváří streamovací platforma Netflix. Trefný název The Only Podcast Left je podcastová spin-off verze seriálu Daybreak, ke kterému slouží jako jakýsi průvodce postapokalyptickým světem teenagerů bez dospěláků. Budeš si ho moci poslechnout exkluzivně na Spotify, a to jen od 7. listopadu do 12. prosince.

Podcast rozvíjí příběh seriálu

Pro Variety se tvůrci vyjádřili následovně: „Pokud mohou děcka po apokalypse hrát videohry, mohou také nahrávat podcast.“ Právě o tom bude podcast. V podstatě budeme moci sledovat, jak se vytváří podcast tím, že postavy ze světa Daybreak jeden jednoduše vytvoří. Vedle toho se samozřejmě snaží přežít ve světě bez dospělých, bez pravidel a bez jistot. Tímto krokem chce Netflix pravděpodobně konkurovat dalším streamovacím službám jako Apple+ a Disney+.

Doporučeno
Netflix je v češtině! Do konce roku na něm bude 150 tuzemských filmů Netflix je v češtině! Do konce roku na něm bude 150 tuzemských filmů 11. října 2019 8:16

Příběh postav v audioformátu je zasazen do stejného času a prostoru jako příběh seriálu. Zatím nevíme, zda budeme slyšet i hlasy hlavních postav ze seriálu, ovšem víme, že ty mají plné ruce práce s přežitím po konci světa. Předpokládáme, že to budou zcela nové postavy, možná i z jiných částí L.A., než které známe z Daybreak.

Trailer k seriálu Daybreak

The Only Podcast Left není jediný podcastový počin od Netflixu. Od ostatních se však odlišuje původním scénářem a také konceptem. Pokud si však fanouškem podcastů, můžeš si poslechnout například sérii o seriálech a filmech, které jsou založeny na skutečných příbězích (You Can't Make This Up). Případně se zaposlouchej do rozhovorů bývalé editorky Vanity Fair, dnes už konzultantky Netflixu, Kristy Smith, která si jako hosty zve hvězdy jako Eddie Murphy či Mary J. Blige (Present Company with Krista Smith).

Domů
Sdílet
Diskuse