Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2019 12:50
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Video ukazuje, jak zloděj v Praze krade nastartované auto s půlročním dítětem

NEWS
Uložit Uložené

Nechávat o samotě nastartované auto v ulicích Prahy se nevyplácí.

Zloděj aut ukradl nastartované vozidlo i s šestiměsíčním dítětem. To patřilo jednatřicetileté ženě, která mezitím vyzvedávala svou dceru ze školy v Mikulově ulici v Praze 4. Nechala běžet motor a odešla, čehož si všiml lupič. O případu informoval Týdeník Policie.

Doporučeno
Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl Rozzuřený otec zastřelil učitele, který mu dlouhé měsíce znásilňoval syna. K vraždě se přiznal, odsoudili ho, ale ve vězení nebyl 12. října 2019 11:05

Incident se stal v pondělí odpoledne. Žena zaparkovala svůj vůz před základní školou, a aniž by vypnula motor, šla vyzvednout svou dceru. Vezla s sebou v sedačce i svého druhého potomka, kterému je pouze půl roku. Jakmile nechala své vozidlo bez dozoru, všiml si jej muž v červené bundě, který se snažil situace využít.

Na záběrech je vidět, že se nejprve snažil obhlédnout okolí a v nestřežený okamžik nasedl do auta a ujel. Je možné, že si nejprve spícího dítěte nevšiml, během jízdy jej ale zaregistroval. Proto jej po pěti kilometrech jízdy, v Choratické ulici, vysadil na parkovišti. Tam si jej všimla žena, které byla sedačka na parkovišti podezřelá, a poté, co dítě našla a nikdo se k němu neměl, jej odvezla na policejní stanici. 

Doporučeno
Rozříznutá ústa a tělo na kusy jsou znakem nejbrutálnější vraždy minulého století. Případ Černé Dahlie šokuje dodnes Rozříznutá ústa a tělo na kusy jsou znakem nejbrutálnější vraždy minulého století. Případ Černé Dahlie šokuje dodnes 20. září 2019 16:05

V té době už jeho matka zalarmovala policii, která již byla o nálezu dítěte informována. Matka si jej na stanici převzala v pořádku. Vozidlo se však najít nepodařilo až do noci ze středy na čtvrtek, kdy jej našli havarované na křižovatce ulic U plynárny a Nad vinným potokem v Praze 4. 

Policie nyní prosí kolemjdoucí či řidiče o pomoc. „Muži na záběrech sice není vidět do tváře a asi ho nikdo nepozná, ale jeho podoba by mohla být zachycena na palubní kameře některého z vozidel, které v tu dobu projíždělo kolem. Žádáme tedy řidiče, kteří se v pondělí 4. 11. 2019 okolo 15.30 hodin pohybovali u základní školy v Mikulově ulici v Praze 4, aby se ozvali na linku 158,“  urgoval občany mluvčí policie Jan Daněk.

Muži nyní hrozí obvinění z trestného činu krádeže, za což mu může v případě odsouzení hrozit až pětileté vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse