Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2019 10:22
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Tomáš Berdych ukončil kariéru. Rozloučí se v sobotu v Londýně

SPORT GOLF TENIS
Uložit Uložené

Nejúspěšnější český tenista poslední doby se naposledy ukáže v Londýně, kde mu budou sekundovat hvězdy největšího kalibru.

Očekávaný konec českého tenisty je realitou. Tomáš Berdych se rozloučí se svou bohatou kariérou na kurtech v sobotu v londýnské O2  areně v rámci Turnaje Mistrů. Sbohem mu přijdou kromě fanoušků dát i největší tenisové hvězdy světového formátu. Se zprávou přišel Blesk.cz.

Doporučeno
Fotbalový zápas Česka s Bulharskem se kvůli rasistickým popěvkům odehraje bez diváků Fotbalový zápas Česka s Bulharskem se kvůli rasistickým popěvkům odehraje bez diváků 29. října 2019 17:07

Novak Djokovic, Roger Federer, Rafael Nadal. I tyto tři superhvězdy budou na místě, když se bude v sobotu s tenisovou kariérou loučit český borec. Muži, které bychom mohli popsat jako Berdychovy nemesis, jej pustili ve světovém žebříčku na „pouhé“ čtvrté místo. Českému tenistovi se také nikdy nepovedlo vyhrát grandslamový titul.

Sáhnout si na něj mohl v roce 2010, kdy přehrál jak silného Srba, tak houževnatého Švýcara. Ve finále jej ale zastavil Španěl. Co ale blokuje českého sportovce od další kariéry je dlouhodobé zranění zad. Čtyřiatřicetiletý rodák z Valašského Meziříčí se tak musí spokojit mimo jiné se dvěma tituly v Davis Cupu, třinácti tituly ve dvouhře a celkové prize money ve výši 681 milionů korun. 

Domů
Sdílet
Diskuse