Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2019 20:39
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Karlos „Terminátor“ Vémola po operaci utekl z nemocnice a už tvrdě maká v posilovně

SPORT
Uložit Uložené

Slavný český bojovník nelení a krátce po operaci už dře v posilovně.

Karlos „Terminátor“ Vémola má teprve dva dny po operaci ramene, ale místo toho, aby ležel a odpočíval doma nebo na nemocničním lůžku, už tvrdě dře v posilovně. Jak slavný český bijec před pár hodinami uvedl v příbězích na svém Instagramu, včera z nemocnice utekl, protože „nemá čas ztrácet čas“ a taky věří, že „tvrdá dřina se vyplácí“. 

34letý bojovník v sobotu neuspěl v zápase století proti slovenskému velikánovi Attilu Véghovi, který dokázal něco, co ještě nikdo předtím – knockoutovat Vémolu. Pár dní nato si poražený zápasník zrušil Instagram, kde jej sleduje skoro 200 tisíc fanoušků, brzy nato se však na sociální síť vrátil. A jak slibuje, v plné síle se vrátí i do klece.

Doporučeno
Oktagon 15 se zapsal do dějin: Knockoutovaný Vémola, 20 000 diváků a neuvěřitelná show Oktagon 15 se zapsal do dějin: Knockoutovaný Vémola, 20 000 diváků a neuvěřitelná show 10. listopadu 2019 4:57

Jak je tedy vidět, český „Terminátor“ je nesmírně odhodlaný dostat se zpět na vítěznou vlnu, kterou mu „Pumukli“ po úctyhodných jedenácti výhrách v řadě nekompromisně utnul po dvou minutách prvního kola.

Kdy však Vémolu uvidíme znovu zápasit, je v tuto chvíli nejasné. Přestože z nemocnice zamířil rovnou do posilovny, potrvá ještě několik měsíců, než bude v plné formě. Nejdříve bychom jej dle jeho vlastních slov měli vidět v létě příštího roku, a to pravděpodobně na turnaji již tradičně pořádaném na pražské Štvanici.

Screenshoty z Instagram Stories Karlose Vémoly

Karlos „Terminátor“ Vémola po operaci utekl z nemocnice a už tvrdě maká v posilovně
Zdroj: www.instagram.com

Jedním z možných soupeřů, jehož jméno se v této souvislosti poslední dny skloňuje, je Viktor Pešta. Ten si stejně jako Vémola prošel nejslavnější MMA ligou světa UFC a mnoho diváků by si jejich vzájemný střet jistě přálo vidět. Pešta si však z posledního turnaje odnesl zlomenou čelist, takže je momentálně z plného tréninku na pár měsíců vyřazen i on.

Hledat soupeře je tedy v tuto chvíli ještě velmi předběžné a na to, proti komu Karlos v oktagonu nastoupí příště, si budeme muset počkat. Prozatím bojovníkovi přejeme brzké uzdravení.

Doporučeno
Instagram Karlose Vémoly už opět funguje. Sdílel na něm fotku z operačního sálu Instagram Karlose Vémoly už opět funguje. Sdílel na něm fotku z operačního sálu 13. listopadu 2019 21:46
Domů
Sdílet
Diskuse