Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2019 22:10
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Video zachycuje kuriózní moment, jak zákazník supermarketu okrádá ozbrojeného lupiče, který právě vykrádá obchod

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zákazník se pohyboval jako had a lupič si ho všiml, až když odcházel.

Nemotorné zlodějíčky, kapsáře a švindlíře jsme už na videích viděli nepočítaně. Snaží se spáchat dokonalý zločin, ale nakonec jsou celému internetu pro smích. Občas se ale najdou i tací, ze kterých si člověk jde oči vykroutit. Pravou ukázkou je loupež v supermarketu v Jihoafrické republice.

Doporučeno
Loupež 154 008 239 Kč v Praze za bílého dne. Zloději přepadli dodávku převlečeni za policisty Loupež 154 008 239 Kč v Praze za bílého dne. Zloději přepadli dodávku převlečeni za policisty 31. srpna 2019 9:31

Muž vešel se zbraní v ruce do obchodu a vyžádal si peníze. Zbraní mířil na personál a soustředil se na svůj lup. V tom přišel zákazník a plazil se vedle muže, který v ruce držel zbraň. Chtěl se nenápadně proplížit ven ze supermarketu.

No a jak se tak plazil, posbíral peníze, které zloději popadaly na zem. Ten si ničeho nevšiml, a to přesto, že se pohyboval přímo vedle něj. Zloděj si ho všiml, až když vyšel z obchodu, tehdy něj nakrátko pohlédl. Nevěnoval mu ale pozornost a dále se věnoval penězům. Kuriózní situaci pořídila kamera.

Třicetisekundové video se objevilo na sociální síti, má stovky sdílení a tisíce lajků. Lidé v komentářích trefně poznamenali, že se jedná o loupež během loupeže. 

Během kontroverzního přepadení za denního světla nebyl nikdo zraněn. Policie případ nadále vyšetřuje, zatím nikoho nezatkli. Loupež se odehrála 15. listopadu v provincii Gauteng, přibližně v 15:00, píší Sky News s odvoláním na News24.

Domů
Sdílet
Diskuse