Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2019 17:06
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

„Vždycky řeknu nějakou blbost a je to trapný,“ přiznává Anna Šulcová. Jací influenceři zazářili na Czech Social Awards?

REFRESHER
Uložit Uložené

Další ročník Czech Social Awards je za námi a my jsme byli samozřejmě u toho.

V pořadí již sedmý ročník udílení ocenění osobnostem, které baví a inspirují Česko na sociálních sítích, Czech Social Awards, je za námi. My na takové akci, kde ceny předávali mimo jiných Taťána Gregor Brzobohatá, Hana Vagnerová, Ester Geislerová, Makhmud Muradov nebo Barbora Strýcová, samozřejmě nemohli chybět.

Náš moderátor Maty se vydal přímo mezi influencerskou smetánku, aby zjistil, kdo všechno se na galavečeru objevil a samozřejmě se mnoha z nich zeptal na několik otázek. O vítězích v šesti kategoriích rozhodli fanoušci, v jedné pak porota. 

Doporučeno
Česká studentka šla do školy v průsvitném topu bez podprsenky, u učitelů se nesetkala s pochopením. Její fotka rozpoutala diskuzi Česká studentka šla do školy v průsvitném topu bez podprsenky, u učitelů se nesetkala s pochopením. Její fotka rozpoutala diskuzi 29. listopadu 2019 16:26

Jak vůbec tedy celý večer skončil? Cenu Fair Play již po čtvrté v řadě vyhrál Kovy, Fun & Entertainment Bára Votíková, Inspiration & Influence Anna Šulc, Cosmo Rising Star Jakub Gulab, ocenění v kategorii Video Talent vyhrály A Cup Of Style a speciální cenu Social Special Award za výjimečné působení na sociálních sítích připadlo Kristíně Nemčkové.

Ocenění Go Global získala modelka a moderátorka Jitka Nováčková, která bude Česko reprezentovat na mezinárodní akci v Global Social Awards 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse