Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2019 v 20:44
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Kazma je v nemocnici, spadl z elektrické jednokolky

NEWS
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Lidé na Instagramu se přou, zda jde o skutečnou hospitalizaci, nebo jeden z dalších promyšlených tahů známého moderátora.

Známý internetový bavič a producent One Man Show Kazma Kazmitch ve čtvrtek večer přidal na Instagram fotografii z nemocničního lůžka, kde je napojen na dýchací přístroje. Doplnil ji hashtagem #thatslife. Okamžitě tak rozpoutal v sekci určené diskusi smršť dohadů o tom, zda se jedná o další prank, reklamu nebo jde o skutečnou hospitalizaci. 

Nakonec sám celou situaci dovysvětlil pomocí Stories, na nichž je zachycen při jízdě na elektrické jednokolce. Při rychlosti 30 km/h se mu ale do cesty vplete dlažební kostka a populární bavič se poroučí k zemi. Následně už jej vidíme na nemocničním lůžku s rukou v sádře a s velkou nemocniční náplastí na boku. Po delší době doplnil i fotografii přímo z průběhu operace.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

#thatslife

Příspěvek sdílený Kazma Kazmitch (@kazma_kazmitch),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Obvykle vám tady na Instagramu dávám nahlédnout do mé duše. Dnes máte unikátní možnost nahlédnout do mé ruky. #kerkavhaji #doktorehlavnetofotte

Příspěvek sdílený Kazma Kazmitch (@kazma_kazmitch),

Doporučeno
Kazma žaluje neziskovku pomáhající handicapovaným. Chce 484 tisíc korun, podmínky spolupráce údajně nesplnil Kazma žaluje neziskovku pomáhající handicapovaným. Chce 484 tisíc korun, podmínky spolupráce údajně nesplnil 8. června 2019 v 13:02
Domů
Sdílet
Diskuse